neoTrio 10

televizion interaktiv neoTV

 • Pako televizive me deri në 81 kanale të përfshira (15 kanale HD)
 • Neotel Set Top Box me sistem operativ Android™ i përfshirë dhe qasje në të gjitha aplikacionet e preferuara nga Google Play
 • Opsione interaktive: Pauzim, incizim, ecje përpara dhe kthim prapa, përkujtues, incizime nga 3 ditëte fundit, kontroll prindëror
 • Mundësi për shikimin e neoTV në 2 aparate smart (smartfon ose tablet) kudo që të jetë
 • Мundësi për shikimin e neoTV në kompjuterin tuaj kudo që të jetë
 • Mundësi për kyçjen e tv aparatit të dytë plotësues (Neotel Set Top Box) – 100 den./ në muaj me TVSH
 • neoDisk – 6 orë hapësirë për incizim të programit drejtpërdrejt

neoNet LTE

 • Shpejtësi deri në 10 Mbps / 1 Mbps (download/upload)*
 • 1000 GB trafik i përfshirë interneti
 • Ruter i përfshirë me WiFi
 • IP adresë dinamike

neoPhone

 • Biseda të pakufizuara në rrjetin e Neotel-it
 • Identifikimi i thirrjes (CLIP) – falas
 • Thirrja e numrave urgjentë (192, 193, 194, 195) – falas
 • Interval i tarifimit në 1 minutë sipas listës së rregullt të çmimeve
 • Bartja e numrit – falas

Shërbime plotësuese Arritshmëria e pakos

 • Shkup – Salloni i shitjes NEOTEL: 02/55 11 155
 • Shkup – Anhoç QT Bunjakovec: 02/3217-528
 • Shkup – Anhoç Vero Qendër: 02/3232-632
 • Shkup – Anhoç City Mall: 02/3051-340
 • Shkup – Anhoç QT Ramstor: 02/3119-881
 • Shkup – Anhoç QT Biser: 02/2451-407
 • Shkup – Anhoç QTQ: 02/3215-068
 • Tetovë – Neon Sisteme: 044/ 550 315
 • Bitola – Neotel Net: 047/550 010
 • Kumanovë – К-Net: 031/ 550 550
 • Veles – Bit Sisteme: 043/ 551 919
 • Sh. Nikollë – NET dhe KOM: 032/440-336
 • Strumicë – NINEKS: 034/327-123
 • Kratovë – DARS Kompjuterë: 076/977-340
 • Gostivar – MM Komerc: 075/314-450
 • Strugë – Intek: 046/ 552 550; 075/ 287 622
 • Kërçovë – Advansd Digitall Netvork: 045/ 550 500
 • Ohrid – Domino: 046/ 279 495
 • Kompensim për instalim me ekip të Neotel – 1.490 den.
 • Harxhime për intervenim në terren për mënjanim të defektit me faj të parapaguesit – 1.416 den.
*Shpejtësia e qasjes në shërbimin e internetit mund të varet prej më shumë faktorëve: shpejtësia e ueb faqes në të cilën kërkohet qasje, ngarkimi i rrjetit global të internetit, konfiguracioni i kompjuterit të shfrytëzuesit, distance nga lidhja ADSL deri në infrastrukturën e rrjetit dhe faktorë të tjerë. Nëse nuk mund të arrihet shpejtësia e linjës e definuar me pakon, operatori obligohet që ta distribuojë shpejtësinë më të madhe të mundshme, me ç’rast shpejtësia minimale e qarkullimit të të dhënave nuk do të jetë më e vogël se 5 Mbps / 512 Kbps (shkarkim/ngarkim) në 95% të kohës gjatë një muaji, në rastet kur nuk është tejkaluar trafiku i përfshirë i internetit.

Në pakot është përfshirë 1 linjë për telefoni fikse me një kanal folës. Parapaguesi mund të fitojë numeracion (numër) nga seria e Neotel-it falas ose mund ta transferojë numrin e vet ekzistues në rrjetin e operatorit tjetër, falas. Procedura për transferimin e numrit nga rrjeti i Operatorit tjetër në rrjetin e Neotel-it është përshkruar KËTU.

PËR TË GJITHA PARAPAGIMET

Të përfshirë në të gjitha parapagesat neoTrio

NEOTV GJITHKUND ME JU!

Me çdo pako neoTrio fitoni mundësi për ta shfrytëzuar aplikacionin neoTV në dy aparate smart kudo që të jeni.

MINI KOMPJUTER

Pajisja Set top box përmes së cilës kënaqeni me televizorin tuaj tani fiton një funksion të ri. Me të fitoni një mini kompjuter me sistem operativ Android™dhe qasje në aplikacione të shumta prej në Google Play.

NEOTV EDHE NË LAPTOPIN TËND!

Krahas mundësisë për të shikuar në aparatin tuaj smart, mos lëshoni asgjë edhe atëherë kur jeni para kompjuterit tuaj.

TELEVIZION INTERAKTIV

Sot, shikimi i televizionit nuk mund të parafytyrohet pa opsionet e incizimit, pauzimit dhe ecjes përpara ose kthimit prapa të programit drejtpëdrejtë. Me neoTV të gjitha opsionet janë të përfshira në të gjitha pakot.

PËRKRAHJE TEKNIKE 24 ORËSH

Për çfarëdo problemesh me shërbimin, në dispozicion është përkrahje teknike 24 orësh në numrin 02/55 11 111.

AKTIVIM PA KOMPENSIM TË NJËFISHTË

Aktivimi i të gjitha pakove me kontratë të lidhur prej 2 dhe 1 viti është pa kompensim të njëfishtë.

BISEDA FALAS TË PËRFSHIRA

Me të gjitha pakot neoTrio fitoni biseda falas të pakufizuara në rrjetin e Neotel-it.

INTERNET I PAKUFIZUAR

Nuk ka nevojë të keni kujdes sa keni harxhuar trafik interneti. Të gjitha pakot neoTrio janë me trafik interneti të pakufizuar.

1.190 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

neoTrio 10

1.190 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.
1.590 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

neoTrio 10

1.590 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.
1.690 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 1.490 den.

neoTrio 10

1.690 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 1.490 den.
Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме