Përzgjidhni pako LTE ose Optike, ideale për nevojat tuaja

790 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

Net 20

neoNet LTE
Deri në 20 Mbps/2 Mbps
1000 GB internet i përfshirë
Rekomanduar!
Më shumë
990 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

Net 30

neoNet LTE
Deri në 30 Mbps/3 Mbps
5000 GBinternet i përfshirë
Më shumë
1.090 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

Fiber 50

neoNet Fiber
Deri në 50 Mbps/50 Mbps
Internet i pakufizuar
Më shumë
1.790 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

Fiber 100

neoNet Fiber
Deri në 100 Mbps/100 Mbps
Internet i pakufizuar
Më shumë
Për lokacionet ku nuk ka mundësi teknike për pakot e theksuara, shikoni ofertën për Net 10.Thjeshtë dhe shpejtë

Me rrjetin e modernizuar pa tel tani ofrojmë internet shumë më të shpejtë dhe më stabil. Harroni kabllot nëpër shtëpi. Thjeshtë, lidhni ruterin në rrymë elektrike dhe menjëherë kënaquni me përmbajtjet e pakufizuara të internetit.
Ndiejejeni shpejtësinë

Kur dëshiron shpejtësi superiore dhe ngarkim simetrik, atëherë e di se çka të duhet. Interneti optik, për dallim nga teknologjitë tjera ofron shpejtësi marramendëse, si edhe simetri, respektivisht shkarkim dhe ngarkim me shpejtësi të njëjtë. Prej tani surfoni me shpejtësi prej 100 mbps internet optik të pakufizuar.