Известување за Дигиталб

Почитувани,

Поради истекување на договор за ре-емитување на каналите од пакеите на Дигиталб, Ве известуваме дека од 01.04.2019 година дополнителните пакети Дигиталб ќе бидат исклучени.

НЕОТЕЛ вложува напори за да најде соодветна замена на каналите.

Ви благодариме за разбирањето.

Известување за Дигиталб

Известување за Дигиталб

Известување за Дигиталб

Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме