Известување за БНТ

Почитувани,

Телевизискиот канал БНТ, кој беше исклучен поради нерегулирани права на емитување на територија на Р.М. од страна на овластениот дистрибутер, официјално ќе биде заменет со телевизискиот канал РТС 3.

Ви благодариме за разбирањето и довербата.

Известување за БНТ

Известување за БНТ

Известување за БНТ

Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме