Известување за БНТ

Почитувани,

Поради нерегулирани права за емитување на територија на Р. Македонија од страна на овластениот дистрибутер, телевизискот канал БНТ, нема да биде достапен. Во меѓувреме Неотел работи на додавање на соодветна замена.

Ви благодариме за разбирањето.

Известување за БНТ

Известување за БНТ

Известување за БНТ

Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме