Известување за НОВА ТВ

Почитувани,

Поради нерегулирани права за емитување на територија на Р. Македонија од страна на овластениот дистрибутер, телевизискот канал Nova TV, од 01.02.2019 нема да биде достапен. Во меѓувреме Неотел работи на додавање на соодветна замена во рамките на програмскиот пакет.

Ви благодариме за разбирањето.

Nova korporativna strana

Известување за НОВА ТВ

Известување за НОВА ТВ

Известување за НОВА ТВ

Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме