Вести  /  Вести за домашни корисници

Известување

Почитувани корисници,

Поради прекинот во изминатиот месец, на сите домашни корисници што користат сервиси преку АДСЛ, Оптика, LTE или Wimax, како надоместок во фактурата за месец мај им следува одобрен попуст од 100 денари + ДДВ.

Ви благодариме на довербата.

Со почит,
Тимот на НЕОТЕЛ

Nova korporativna strana

Известување

Известување

Известување

Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме