Телевизија

Телевизија

Вклучени ТВ канали До 81 ТВ канали
Android™ ТВ уред
Можност за приклучување на дополнителни ТВ канали
Можност за гледање neoTV на 2 смарт уреди
Можност за гледање neoTV на 1 PC уред
Втор Сет Топ Бокс 85 ден./мес.(без можност за дополнителни мобилни аппликации)
Месечна претплата за 24 месеци* 415 ден.
Месечна претплата за 12 месеци* 500 ден.

*Цените се без ДДВ 18%.

Дознајте повеќе на (02) 55 11 188 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме

Што е neoTV?

Современ концепт на интерактивна телевизија

Модерниот начин на живеење бара модерен пристап во гледањето телевизија. NeoTV го овозможува токму тоа. Освен што ги овозможува сите погодности, како што се паузирање, премотување и снимање на програмата во живо, вклучувајќи електронски програмски водич, neoTV сите овие бенефити ги нуди на било кој уред и насекаде каде што има интернет.
english_app_rgb_border (2)as
Кликнете и уживајте во веб верзијата од апликацијата.
ГЛЕДАЈ NEOTV ОНЛАЈН

Содржини

Изборот на канали е направен имајќи ги предвид интересите на различни гледачи и на тој начин е направена селекција од забавни, филмски, спортски и информативни канали. Секако ова не е конечна листа на канали и истата ќе продолжи да се зголемува со текот на времето и интересите на гледачите.
HD
250px-Logo_of_the_Macedonian_Television_2012.svg
250px-Logo_of_the_Macedonian_Television_2012_-_second_channel.svg
2000px-Logo_of_Kanal_5.svg
HD
2000px-Logo_of_Sitel.svg
HD

alfa-tv-mk

24_vesti_logo
HD

telma_logotip_kirilica_pozitiv_rgb_1_converted

HD

Alsat_M.svg

HD

HD

Shenja logo

mktv3
nasa-tv-logo
HD

tvkoha1*

HD

Tera televizija LOGO transparent KOCKA*

mktv3
mktv3
HD

SK_1_RGB

HD

SK_2_RGB

HD

SK_3_RGB

SK4
SK5
SK6
SK_GOLF_RGB
Lov i ribolov
Fight Channel
MK

FOX

MK

MK

MK

logos-big_0038_FOX-CRIME_Logo-COLOR-200x113

MK

HD

2000px-MTV_Dance.svg
2000px-MTV_Hits.svg
Mtv_rocks.svg
Vh1_classic
VH1_logo.svg
grand_logo_3d
grand_logo_3d
FIGHTBOX_HD_stary_font
HD

IDJ TV

grand_logo_3d
MK

24-kitchen

HD

arte-hd

MK

Tlc_logo_discovery.svg

HD

arte-hd

arte-hd

arte-hd

Cartoon_Network_logo.svg
Boomerang_2014_logo.svg
MK

da_vinci_learning_630x355

Nickelodeon_logo
nickjr-logo-200x200
jimjam-logo
Pikaboo
Vavoom
MK

National-Geographic-logo

MK

DSC_pos

MK

2000px-Nat_Geo_Wild_Variante_Logo.svg

MK

animal-planet-logo

MK

Viasat_history

MK

viasat-explorer

MK

viasat-nature-logo

HD

Russia_Today_Doc_HD

HD

N1teleLogo

HD

Logo_HRT.svg

HD

Logo_HRT.svg

HD

Logo_HRT.svg

HD

Radio-Televizija-Srbije-Logo.svg

HD

al-jazeera-logo

HD

N1teleLogo

HD

N1teleLogo

HD

N1teleLogo

Цената за пакетот Балкан+ е 99 ден. месечно.
filmbox_plus_cz
HD

FASHIONBOX_HD

HD

FASTandFUNBOX_HD

HD

FBExtraHD_logo

HD

FIGHTBOX_HD_stary_font

Filmbox_arthouse_pl
HD

DOCUBOX_HD

360_Tune_Box_Black
HD

EROX_HD

HD

EROXXX_HD_CMYK

Цената за пакетот Филмбокс е 250 ден. месечно.
360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
HD

HD

360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
HD

360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
HD

HD

360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
Цената за пакетот Тринг Бејзик е 150 ден. месечно.
360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
HD

HD

360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
HD

360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
HD

HD

360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
HD

360_Tune_Box_Black
360_Tune_Box_Black
Цената за пакетот Тринг Тотал е 250 ден. месечно.
filmbox_plus_cz
HD

HD

FBExtraHD_logo

FIGHTBOX_HD_stary_font
Filmbox_arthouse_pl

DOCUBOX_HD

360_Tune_Box_Black
EROX_HD
EROXXX_HD_CMYK
EROX_HD
EROX_HD
HD

Цената за пакетот Дигиталб Basic е 100 ден./мес.
HD

filmbox_plus_cz

HD

FASHIONBOX_HD

HD

FASTandFUNBOX_HD

FBExtraHD_logo

FIGHTBOX_HD_stary_font

FBExtraHD_logo

Filmbox_arthouse_pl

DOCUBOX_HD

360_Tune_Box_Black
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
HD

EROXXX_HD_CMYK

Цената за пакетот Дигиталб Family е 250 ден./мес.
HD

filmbox_plus_cz

HD

filmbox_plus_cz

HD

FASHIONBOX_HD

HD

FASTandFUNBOX_HD

FBExtraHD_logo

FBExtraHD_logo

FIGHTBOX_HD_stary_font
Filmbox_arthouse_pl

DOCUBOX_HD

360_Tune_Box_Black
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
EROX_HD
HD

EROXXX_HD_CMYK

HD

EROXXX_HD_CMYK

HD

EROXXX_HD_CMYK

HD

EROXXX_HD_CMYK

Цената за пакетот Дигиталб Total e 350 ден./мес.
*Активирањето на дополнителните ТВ пакети се врши со потпишување на Анекс на Договорот во продажен салон. Времетраењето на користењето на дополнителните пакети минимум е 1 (еден) месец. Дополнителните ТВ пакети може да ги приклучи секој корисник кој има склучено договор за неоТрио пакет. Доколку се деактивираат предвремено, претплатникот е обврзан да плати го плати целиот месец. Дополнителните ТВ пакети целосно или делумно содржински може да се менуваат во текот на траењето на договорот, зависно од понудата на Неотел и зависно од склучените договори со имателите на правата за каналите, зависно од законската регулатива и слично.

Карактеристики

Интерактивна телевизија

NeoTV ги овозможува сите погодности што ги нуди IP телевизијата. Со неа може да паузирате, премотувате или да закажувате снимање на програмата во живо преку електронскиот програмски водич (EPG). Секако вклучени се опциите за родителска контрола, снимки со целата програма од националните канали од последните три дена, како и можност за слушање радиостаници. icons
k1

Прилагодување по корисник

Благодарение на платформата, neoTV овозможува прилагодување на омилените содржини кои корисникот сака да ги гледа според своите желби. Она што ја прави уште подобра оваа можност е што на еден телевизор може да има повеќе профили со различни подесувања, така што според тоа кој е најавен на neoTV апликацијата во омилени канали ќе се прикажуваат оние програми кои корисникот ги избрал.
k2

Мини компјутер

NeoTV уредот е буквално вашиот нов мини компјутер во вашиот дом. Едноставно приклучете оптичко глувче и тастатура и со нив работете како на кој и да е компјутер. За уште поголема комфорност приклучете безжично глувче и тастатура и едноставно опуштете се во вашата фотелја и започнете да пребарувате на интернет, да работите на вашите документи или пак проверете ја вашата електронска пошта. icons-minipc
k3

Медиа-центар

Вашиот телевизор доби нова функција. Нема потреба да го вклучувате вашиот компјутер за да ги гледате вашите слики или видеа од последниот одмор. Поврзете го вашиот преносен хард-диск или micro SD картичка на neoTV уредот и споделете ги вашите слики и видеа со вашите најблиски.
k4

Видео повици

Сè е поедноставно и поблиску со уредот на neoTV. Сега со приклучување на веб камера со вграден микрофон можете да комуницирате со вашите најблиски без разлика колку и да се далеку. Благодарение на достапните комуникациски апликации имајте видео повици во било кое време.
k5

Уред

NeoTV користи Android™ базиран уред кој нуди напредни можности и гледањето телевизија го поставува на едно повисоко ниво. Истиот работи како за новите LCD телевизори така и за старите CRT телевизори.

ured-interaktivna-televizija
151230DIV_1100_NeoTV_MicroSite_UredIkoni

Бројни апликации

Базиран на Android™ платформата neoTV уредот овозможува инсталација на сите апликации кои ги користите и на вашиот мобилен. Сега секоја посакувана апликација од Google Play Store може да ја преземете и да ја користите*. Вам ви ја препуштаме имагинацијата за тоа што сè можете да направите со neoTV уредот.

interaktivna-televizija