Други услуги  /  Аудио стриминг

Станете уште подостапни до вашите слушатели и започнете со професионален аудио стриминг кој ќе пристапи до вашата интернет публика.

Аудио стриминг

Максимален број на слушатели во еден ист момент
Bitrate 100 200 300 400 500
64 kbps 1.490 ден. 1.790 ден. 1.990 ден. 2.190 ден. 2.490 ден.
128 kbps 1.590 ден. 1.890 ден. 2.090 ден. 2.290 ден. 2.590 ден.
256 kbps 1.690 ден. 1.990 ден. 2.190 ден. 2.390 ден. 2.690 ден.
*Цените се дадени како месечна претплата и не вклучуваат 18% ДДВ. Истите се дадени за договор на 1 година, како минимално траење на услугата.

Аудио стриминг

Аудио стриминг

Аудио стриминг

Дознајте повеќе на (02) 55 11 188 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме