Дигиталб отсега достапен и во neoTrio пакетите

Неотел со задоволство ви најавува дека отсега може да уживате во каналите на Дигиталб и со пакетите на neoTV. Уживајте во напопуларните содржини на албански јазик со пакетот канали на Дигиталб. Одберете еден од трите Дигиталб пакети кои се совршена комбинација на музички, детски, документарни како и филмски канали од различни жанрови во кои ќе може да ужива целото семејство. Дополнителните пакети се достапни за сите корисници на neoTrio пакетите по цена достапна за секое домаќинство. Доколку сте постојан корисник обратете се кај најблискиот партнер за активирање на посакуваниот пакет или за дополнителни информации јавете се на 02/ 55 11 155.
Nova korporativna strana

Дигиталб Basic

 • Top Channel HD
 • Top News
 • My Music
 • Klan TV HD
 • EXP Shkence
 • Folklorit
 • Bang Bang
 • Junior TV
 • EXP Natyre
 • Film Aksion
 • Film Komedi
 • Klan Kosova
 • SNews HD
100 ден./мес.

Дигиталб Family

 • Top Channel HD
 • Top News
 • My Music
 • Klan TV HD
 • EXP Shkence
 • Folklorit
 • Bang Bang
 • Junior TV
 • Cufo TV
 • EXP Natyre
 • Film Aksion
 • Film Komedi
 • Film Triller

 • Klan Kosova
 • SNews HD
 • Stinet
 • T HD
 • ABC News
 • News 24
 • Report TV
 • IN TV
 • Tribuna Channel
 • Music Al
 • X1
 • X2
250 ден./мес.

Дигиталб Total

 • Top Channel HD
 • Top News
 • My Music
 • Klan TV HD
 • EXP Shkence
 • EXP Histori
 • EXP Natyre
 • Supersonic
 • Folklorit
 • Bang Bang
 • Junior TV
 • Cufo TV
 • Plus HD

 • Film 1 HD
 • Film 2 HD
 • Film Hits
 • Film Hits +1
 • Film Autor
 • Film Drame
 • Film Aksion
 • Film Komedi
 • Film Triller
 • Klan Kosova
 • SNews HD
 • Stinet

 • T HD
 • ABC News
 • Scan TV
 • UTV Education
 • News 24
 • Report TV
 • IN TV
 • Tribuna Channel
 • Music Al
 • X1
 • X2
 • X3
 • StarsXXX
 • Dorcel HD
350 ден./мес.

Дигиталб отсега достапен и во neoTrio пакетите

Дигиталб отсега достапен и во neoTrio пакетите

Дигиталб отсега достапен и во neoTrio пакетите

Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме