Хостирање  /  Заеднички хостинг

Заедничкото хостирање претставува хостирање на сервер кој го делите со други корисници, при што немате администраторски пристап до самиот сервер. Како услуга е подобен за најголемиот број на лични веб страници, како и мали корпорациски веб страници.

Заеднички хостинг

Заеднички хостинг на Windows/Linux сервер1

Basic

 • 100 MB Веб хостинг простор
 • 30 GB Месечен сообраќај
 • 10 Е-сандаче со 1GB
 • 360 ден./мес.

3.900 ден./год.*


Нарачај

Optima

 • 500 MB Веб хостинг простор
 • 50 GB Месечен сообраќај
 • 20 Е-сандаче со 1GB
 • 630 ден./мес.

6.800 ден./год.*


Нарачај

Ultra

 • 1000 MB Веб хостинг простор
 • 100 GB Месечен сообраќај
 • 30 Е-сандаче со 1GB
 • Бесплатна обнова на домејн
 • 910 ден./мес.

9.900 ден./год.*


Нарачај

СИТЕ ПАКЕТИ ВКЛУЧУВААТ

SMTP/POP/IMAP

ВЕБ АДМИНИСТРАЦИЈА И ВЕБ ПРИСТАП

BACKUP НА ВЕБ СТРАНИЦАТА

FIREWALL ЗАШТИТА

24/7 ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

БЕСПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЈА НА ДОМЕН

E-ПОШТА ВКЛУЧЕНА ВО ВЕБ ХОСТИНГ ПАКЕТИТЕ

 

 • Број на е-сандачиња(2)
 • Големина на е-сандаче(3)
 • smtp/pop3/IMAP(4)
 • Веб пристап(5)
 • Веб адмиинистрација(6)
 • Претплата за дополнително сандаче/годишно(7)

Basic

 • 10
 • 1 GB
 • 120 ден./год.*

Optima

 • 20
 • 1 GB
 • 120 ден./год.*

Ultra

 • 30
 • 1 GB
 • 120 ден./год.*
1. За хостинг на Linux сервери се хостираат веб апликации направени во PHP, додека за Windows серверите во ASP програмски јазик.

2. Вкупниот број на е-сандачиња за доменот кој следува во пакетот.

3. Големина на сандачето по е-пошта.

4. smtp/pop3/IMAP (вклучува и SSL пристап) претставува дозволен пристап преку наведените протоколи без никакви ограничувања, со можност за воспоставување на криптирана комуникација со серверот.

5. Веб пристап до Вашата е-пошта преку модерен AJAX интерфејс.

6. Администрација преку веб интерфејс каде може да се додаваат, бришат и уредуваат корисничките сметки. Има можност за уредување на групи и филтри за корисниците.

7. Корисникот може да приклучи дополнително сандаче со месечна доплата кое одговара на перформансите на пакетот кој го користи. Доколку сака дополнително сандаче со поголеми перформанси, потребно е да мигрира со сервисот на некој од напредните пакети и да купи минимум 10 адреси.

Заеднички хостинг

Заеднички хостинг

Заеднички хостинг

Дознајте повеќе на (02) 55 11 188 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме