За многу помалку добиваш многу повеќе!

Nova korporativna strana

Со големо задоволство ви ја најавуваме новата кампања на Неотел. Од сега со секој договор склучен на две години за пакетите Fiber 50 и neoTrio 50 добијте двојно поголема брзина од 100 Mbps во првата година од договорот или доколку сакате уште побрзо изберете некој од пакетите Fiber 100 и neoTrio 100 и добијте брзина од моќни 300 Mbps. Промотивната понуда трае до 15-ти април. Навикни се на побрзо.

Со почит,
Тимот на Неотел

За многу помалку добиваш многу повеќе!

За многу помалку добиваш многу повеќе!

За многу помалку добиваш многу повеќе!

Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме