Контакт

ЛОКАЦИЈА

Неотел ДОО – Скопје
Бул. Кузман Јосифовски Питу бр. 15,
1000 Скопје, Македонија

КОНТАКТ ТЕЛЕФОН

Приватни корисници – продажен салон

+ 389 (2) 55 11 155

Деловни корисници

+ 389 (2) 55 11 188

Техничка поддршка

+389 (2) 55 11 111

РАБОТНО ВРЕМЕ

Администрација
Понеделник до петок од 08ч – 16ч.

НЕОТЕЛ салон
Понеделник до петок од 09 – 20 часот
Сабота од 9:30 – 15:30 часот
Летно работно време (август)
Понеделник до петок од 09 – 16 часот
Сабота од 9:30 – 15:30 часот

ИСПРАТИ ПОРАКА

Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме