Пакети

neoTrio
Телевизија, интернет и телефонија во едно за целото семејство.

Повеќе

Пакетите neoTrio ги содржат сите услуги на Neotel во едно. Земете го пакетот кој најмногу ви одговара избирајќи помеѓу пакет со вклучен стандарден или со супербрз оптички интернет.

neoTRIO Fix   neoTRIO Fiber

neoNet + Phone
Најголем избор на пакети со две услуги.

Повеќе

Вие најдобро знаете што ви е потребно! Најголем избор на пакети со телефон и интернет направени да одговараат за секого. Интернет со можност за лесна преселба или оптички интернет? Вие одлучете!

Flex+Phone   Fix+Phone   Fiber+Phone

Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме