Промена на канали

Почитувани корисници,

Сакаме да ве известиме дека од 01.03.2018 каналите Orlando Kids, Mini Ultra и Ultra ќе бидат заменети со каналите Fight Channel, IDJ TV, Vavoom и Pikaboo. Каналите ќе бидат достапни за сите постоечки и нови корисници.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,
НЕОТЕЛ, ДОО

Промена на канали

Промена на канали

Промена на канали

Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме