Други услуги  /  Регистрација на домен

Регистрација на домен

Регистрација/обнова на домен

Неотел овозможува потполно решение за започнување на вашето претставување на интернет преку веб страница. Во Договор со МАРнет Неотел е официјален регистрар за МК домен зоната. Согласно Правилникот за организација и управување со врвниот македонски МК домен вршиме регистрација на нови домени, пререгистрација на постоечки домени како и обнова на веќе постоечки домени.
logo
Времетраење на договор Регистрација Обнова
.mk/.мкд
.com.mk
.net.mk
.org.mk
.edu.mk
.inf.mk
1 година 850 ден. 650 ден
2 години 1.480 ден. 1.280 ден.
3 години 2.090 ден. 1.890 ден.
4 години 2.680 ден. 2.480 ден.
5 години 3.250 ден. 3.050 ден.
6 години 3.800 ден. 3.600 ден.
7 години 4.330 ден. 4.130 ден.
8 години 4.840 ден. 4.640 ден.
9 години 5.330 ден. 5.130 ден.
10 години 5.800 ден. 5.600 ден.
*Цените се без вклучен ДДВ од 18%.

Регистрација на домен

Регистрација на домен

Регистрација на домен

Дознајте повеќе на (02) 55 11 188 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме