Ви треба супер брз интернет по одлична цена?

Ви ја претставуваме најновата, “Толку брза” понуда на Неотел за супер брз интернет! Почнувајќи од 1ви септември, добијте 50% попуст на месечната претплата до крајот на годината. Интернет со огромни брзини, со кој симнувањето и сурфањето ќе биде “Толку брзо”. Одберете помеѓу некој од пакетите со оптички или безжичен (ЛТЕ) интернет пакет и пронајди го она што ти одговара најмногу “Толку брзо”.


Вашите омилени ТВ-канали, бесплатно до крајот на годината!

Искористете ја можноста, до 15-ти октомври и земете пакет со 50% попуст на месечната претплата до крајот на годината. Со неоТВ вашиот телевизор ќе ви понуди многу повеќе од обична телевизија. Уживајте во омилените ТВ-канали како и многубројни Андроид™ апликации директно на вашиот телевизор. Исто така сега можете да одберете еден од двата ТВ-пакети Балкан+ или Дигиталб Бејзик и збогатете го вашиот избор на каналибесплатно до крајот на годината.


50% попуст и за сите бизнис корисници!

Сакате стабилен и брз интернет со одлична техничка поддршка за вашиот бизнис по пристапни цени? Одберете еден од нашите бизнис пакети и уживајте во 50% попуст на месечната претплата до крајот на годината.  Двојно помали месечни трошоци со двојно поголем квалитет. 

Станете и вие дел од семејството на Неотел и сурфајте со супер брз интернет.

Побрзајте, понудата трае до 15ти октомври.

*Промотивната понуда се однесува за издадените месечни фактури до крајот на 2018та година.
**Бесплатен дополнителен ТВ пакет важи до крајот на 2018та година по избор од еден од дадените пакети Балкан + или Дигиталб бејзик. По истекот на промотивниот бесплатен период за дополнителниот ТВ пакет, услугата автоматски ќе биде продолжена и ќе се наплаќа месечно, согласно цените од ценовникот. Доколку корисникот сака да го прекине дополнителниот ТВ пакет по бесплатниот период, неопходно е да пријави лично 30 дена однапред. Истото може да се направи во нашиот салон или кај некој од нашите продажни партнери.