MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт | Гледај neoTV веднаш

АКТИВИРАЈ И ДОБИЈ 50% ПОПУСТ
ВО ПРВИТЕ 6 МЕСЕЦИ!

Fiber 50

Оптички
Договор на 2 години
445ден. во првите 6 месеци
 • До 50 Mbps / 50 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
50% ПОПУСТ

Fiber 100

Оптички
Договор на 2 години
595ден. во првите 6 месеци
 • До 100 Mbps / 100 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
50% ПОПУСТ

Fiber 300

Оптички
Договор на 2 години
895ден. во првите 6 месеци
 • До 300 Mbps / 300 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
50% ПОПУСТ

ОДБЕРЕТЕ СУПЕРИОРЕН ОПТИЧКИ ИНТЕРНЕТ ОД НЕОТЕЛ!

 • Гејминг

  За беспрекорно играње онлајн неопходна е стабилна врска со мал "ping". Затоа професионалните гејмери секогаш бираат оптички интернет.

 • Видео стриминг

  Сега не е проблем доколку повеќе членови во семејството гледаат видеа на интернет истовремено. Интернет брзината е доволна за сите!

 • Онлајн настава

  Бидете безгрижни со брз и стабилен интернет кој ќе го направи онлајн учењето, лесно како песна.

 • Работа од дома

  Со оптичкиот интернет вашата работа нема да "кочи", бидејќи вашето дете во моментот следи онлајн настава или гледа видеа на интернет.

Проверете дали има оптика во Вашиот дом!

  Ти треба супер брз интернет и neoTV со 50% попуст?

  НЕ ПРАВЕТЕ КОМПРОМИСИ КОГА СТАНУВА ЗБОР ЗА КВАЛИТЕТЕН И СТАБИЛЕН ИНТЕРНЕТ ЗАЕДНО СО ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА!

  Како да нарачате?

  Онлајн преку веб-страницата

  Онлајн преку веб-страницата

  Нарачајте онлајн со пополнување на формата за даден пакет за кој сте заинтересирани.

  Продажни места

  Продажни места

  Дознајте каде се може да случите договор за нашите услуги.
  Кликни тука

  Телефонска нарачка

  Телефонска нарачка

  Јавете се во контакт центарот и телефонски склучете договор. Ние ќе се погрижиме за доставата на документите!
  02/ 55 11 155
  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.