neoNet + Phone  /  Fix + Phone

Fix 100 + Phone

neoNet Flex

 • Shpejtësia deri në 8 Mbps / 1 Mbps (download/upload)*
 • Trafik interneti i përshirë prej 100 GB**
 • Ruter i përfshirë me WiFi
 • IP adresë dinamike

neoPhone

 • Biseda të pakufizuara në rrjetin e Neotel-it
 • Identifikimi i thirrjes (CLIP) – falas
 • Thirrja e numrave urgjentë (192, 193, 194, 195) – falas
 • Interval i tarifimit në 1 minutë sipas listës së rregullt të çmimeve
 • Bartja e numrit – falas

Shërbime plotësuese

 • Harxhime për intervenim në terren për mënjanim të defektit me faj të parapaguesit – 1.416 den.
 • Kompensim për instalim me ekip të Neotel – 1.490 den.
*Shpejtësia e qasjes në shërbimin e internetit mund të varet nga më shumë faktorë: shpejtësia e ueb faqes ku kërkohet qasje, ngarkimi i rrjetit global të internetit, konfiguracioni kompjuterit të parapaguesit, distanca ndërmjet prizës ADSL dhe infrastrukturës së rrjetit etj. Në qoftë se nuk mund të arrihet shpejtësia e linjës e përcaktuar në kontratë, Operatori obligohet ta sigurojë shpejtësinë më të madhe të mundshme, me ç’rast shpejtësia minimale e qarkullimit të të dhënave nuk do të jetë më e vogël se 4 Mbps /512 Kbps (download/upload) në 95% të kohës gjatë një muaji, në rastin kur nuk është tejkaluar trafiku i përfshirë i internetit.
**Pas tejkalimit të trafikut të internetit të përfshirë në pako, shpejtësia e qasjes zvogëlohet në 256/256 Kbps deri në përfundimin e muajit, ndërsa muajin e ardhshëm shpejtësia rikthehet.

Në pakot është përfshirë 1 linjë për telefoni fikse me një kanal folës. Parapaguesi mund të fitojë numeracion (numër) prej serisë së Neotel-it falas ose mund ta bartë numrin e vet ekzistues prej rrjetit të një operatori tjetër, falas.
Procedura për bartjen e numrit prej rrjetit të Operatorit tjetër në rrjetin e Neotel-it është përshkruar KËTU..

PËR TË GJITHA PARAPAGIMET

Të përfshirë në të gjitha parapagesat neoNet + Phone

PËRKRAHJE TEKNIKE 24 ORËSH

Për çfarëdo problemesh me shërbimin, në dispozicion është përkrahje teknike 24 orësh në numrin 02/55 11 111.

AKTIVIM PA KOMPENSIM TË NJËFISHTË

Aktivimi i të gjitha pakove me kontratë të lidhur prej 2 dhe 1 viti është pa kompensim të njëfishtë.

BISEDA FALAS TË PËRFSHIRA

Me të gjitha pakot neoTrio fitoni biseda falas të pakufizuara në rrjetin e Neotel-it.

KONTROLLIMI I TRAFIKUT TË HARXHUAR

Rrini pa brenga! Me anë të portalit të Neotel-it keni kontroll të vazhdueshëm mbi trafikun e harxhuar.

NDOSHTA DO T’JU INTERESOJË

1.190 den./ në muaj.

Më shumë

neoTrio Fix Start

 • 80 TV kanale (15 kanale HD)
 • neoTV në 2 aparate smart
 • Internet i pakufizuar
1.050 den./ në muaj.

Më shumë

Fix 300 + Phone

 • Shpejtësia deri në 10 Mbps / 1 Mbps
 • 300 GB trafik interneti
 • Biseda të pakufizuara në rrjetin e Neotel-it
 • PROMOVIM!
490 den./ në muaj.

Më shumë

Mobile WiMAX Blue

 • 20 GB internet portativ
 • Shpejtësia deri në 20 Mbps / 5 Mbps
750 den./ në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.
Promovuese Fix 100 + Phone pako me çmim prej Fix 100 pako interneti.

Fix 100 + Phone

750 den./ në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.
PROMOVIM!
950 den./ në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

Fix 100 + Phone

950 den./ në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.
1.050 den./ në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 1.490 den.

Fix 100 + Phone

1.050 den./ në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 1.490 den.
Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме