Домашни корисници  /  Pako me shërbime

Pako

neoTrio
Televizion, internet dhe telefoni në një për tërë familjen.

Më shumë

Pakot neoTrio i përmbajnë të gjitha shërbimet e Neotel-it në një. Merrni pakon e cila ju përshtatet më së shumti, duke e bërë përzgjedhjen ndërmjet pakos me internet standard të përfshirë ose me internet optik super të shpejtë.

neoTRIO Fix   neoTRIO Fiber

neoNet + Phone
Përzgjedhja më e madhe e pakove me dy shërbime.

Më shumë

Ju e dini më së miri çka ju nevojitet!
Zgjedhja më e madhe e pakove me telefon dhe internet, të krijuara për t’iu përshtatur secilit. Internet me mundësi për zhvendosje të lehtë ose internet optik? Ju vendosni!

Flex+Phone   Fix+Phone   Fiber+Phone

Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме