Internet  /  Qasje simetrike në internet

Qasje simetrike në internet

Qasje simetrike në internet

Qasja simetrike në internet është më e përshtatshmja për klientë korporativë të cilëve u nevojitet ndërlidhje me shpejtësi marramendëse, me transferim të pakufizuar të të dhënave, me stabilitet dhe skalabilitet. Teknologjia e qasjes është ose optike ose point-to-point me radiolidhje. Shpejtësia simetrike e ngarkimit dhe shkarkimit (upload dhe download), është e garantuar.

INFORMOHUNI MË SHUMË NË
(02) 55 11 188
OSE LINI NUMRIN TUAJ
QË T’JU KONTAKTOJMË
KARAKTERISTIKAT KRYESORE TË SHËRBIMIT

SHPEJTËSI TË PAKUFIZUARA

Ju e caktoni shpejtësinë e nevojshme. Shfrytëzoni aq sa ju nevojitet. Ofrojmë shpejtësi deri në 1 Gbit.

SHPEJTËSI TË GARANTUARA

Aktivimi i të gjitha pakove të lidhura me kontratë për 1 dhe 2 vite, është pa kompensim të njëfishtë.

TRAFIK I PAKUFIZUAR

Tarifimi sipas sekondës së kaluar, që me siguri do t’i zvogëlojë harxhimet e juaja për biseda deri në 50% prej faturës së përgjithshme.

KONTRATË PËR NIVELIN E SHËRBIMIT (SLA)

Rrini pa brenga! Me anë të portalit të Neotel-it, keni kontroll të vazhdueshëm të trafikut të harxhuar.

IP ADRESA STATIKE

Rrini pa brenga! Me anë të portalit të Neotel-it, keni kontroll të vazhdueshëm të trafikut të harxhuar.

Qasje simetrike në internet

Qasje simetrike në internet

Qasje simetrike në internet

Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме