Fiber 50

 

neoNet Fiber

 • Shpejtësia deri në 50 Mbps / 50 Mbps (shkarkim/ngarkim)*
 • 5000 GB trafik i përfshirë interneti**
 • WiFi ruter i përfshirë
 • IP adresë dinamike

 

neoPhone

 • Biseda pakufi në rrjetin e Neotel-it
 • Identifikimi i thirrjes (CLIP) – falas
 • Thirrja e numrave urgjentë (192, 193, 194, 195) – falas
 • Intervali i tarifimit për 1 minutë sipas listës së rregullt të çmimeve
 • Transferimi i numrit – falas

Shërbime plotësueseArritshmëria e pakos

 • Shkup – Salloni i shitjes NEOTEL: 02/55 11 155
 • Shkup – Anhoç QT Bunjakovec: 02/3217-528
 • Shkup – Anhoç Vero Qendër: 02/3232-632
 • Shkup – Anhoç City Mall: 02/3051-340
 • Shkup – Anhoç QT Ramstor: 02/3119-881
 • Shkup – Anhoç QT Biser: 02/2451-407
 • Shkup – Anhoç QTQ: 02/3215-068
 • Tetovë – Neon Sisteme: 044/ 550 315
 • Bitola – Neotel Net: 047/550 010
 • Kumanovë – К-Net: 031/ 550 550
 • Kompensim për instalim me ekip të Neotel – 1.490 den.
 • Harxhime për intervenim në terren për mënjanim të defektit me faj të parapaguesit – 1.416 den.
*Shpejtësia e qasjes në internet nuk është e garantuar dhe e njëjta mund të varet prej më shumë faktorëve siç janë: fuqia e sinjalit, numri i shfrytëzuesve që e shfrytëzojnë për momentin, shpejtësia e ueb faqes ku bëhet qasje, ngarkimi i rrjetit të internetit, konfiguracioni i aparatit prej të cilit bën qasje parapaguesi dhe faktorë të tjerë.
Në rast se nuk mund të arrihet shpejtësia linjore e definuar me pakon, NEOTEL – obligohet ta distribuojë shpejtësinë më të madhe të mundur, me ç’rast shpejtësia minimale e qarkullimit të të dhënave (shkarkim/ngarkim), nuk do të jetë më e vogël se ajo mesatare në 95% të kohës gjatë një muaji, në raste kur nuk është tejkaluar trafiku i përfshirë i internetit.
**Shpejtësia minimale është 2 Mbps/2 Mbps dhe ka të bëjë me shpejtësinë pas tejkalimit të trafikut të përfshirë.
Shpejtësia maksimale e transferimit të të dhënave: 50 Mbps shkarkim /50 Mbps ngarkim.
Shpejtësia mesatare për transferimin e të dhënave: 25 Mbps shkarkim/25 Мbps ngarkim.
Shpejtësia minimale për transferimin e të dhënave: 2 Mbps shkarkim /2 Mbps ngarkim.
Në pakot është përfshirë 1 linjë për telefoni fikse me një kanal folës. Parapaguesi mund të fitojë numeracion (numër) nga seria e Neotel-it falas ose mund ta transferojë numrin e vet ekzistues në rrjetin e operatorit tjetër, falas. Procedura për transferimin e numrit nga rrjeti i Operatorit tjetër në rrjetin e Neotel-it është përshkruar KËTU.

PËR TË GJITHA PARAPAGIMET

Përfshirë në të gjitha parapagesat e pakove të internetit

PËRKRAHJE TEKNIKE 24 ORËSHА

Për çfarëdo problemesh me shërbimin, në dispozicion është përkrahje teknike 24 orësh në numrin 02/55 11 111.

AKTIVIM PA KOMPENSIM TË NJËFISHTË

Aktivimi i të gjitha pakove me kontratë të lidhur prej 2 dhe 1 viti është pa kompensim të njëfishtë.

BISEDA FALAS TË PËRFSHIRA

Me të gjitha pakot Net fitoni biseda falas të pakufizuara në rrjetin e Neotel-it.

KONTROLLIMI I TRAFIKUT TË HARXHUAR

Rrini pa brenga! Me anë të portalit të Neotel-it keni kontroll të vazhdueshëm mbi trafikun e harxhuar.

1.090 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

Fiber 50

1.090 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.
1.290 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

Fiber 50

1.290 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.
1.390 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 1.490 den.

Fiber 50

1.390 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 1.490 den.
Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме

[recaptcha]