Telefoni  /  SIP Trunk

SIP Trunk

SIP Trunk zgjidhje ideale për telefoni fikse në kompaninë tuaj

Thjesht ndërlidhni sistemin telefonik të zyrës tuaj me botën e jashtme. Zëvendësoni linjat fikse tradicionale dhe bisedoni nëpërmjet internet lidhjes tuaj.

Funksionalitete që i ofron SIP Trunk:

  • Më shumë numra telefonike (DDI) në linjën e njëjtë
  • Mbështet numëratorë DDI (Direct Dialing Incoming)
  • Aktivizim për vetëm disa orë
  • Numër i ndryshueshëm i kanaleve folës
  • Instalim i lehtë në rast të shpërnguljes
  • Mundëson se cili numër të shfaqet në bazë të call-by call
  • Thirrje falas me lokacione të ndërlidhura
  • Pa instalimin e pajisjes plotësuese për realizimin e ndërlidhjes me IP PBX
  • Mbajtja e rajonit ekzistues numerik, si edhe plotësim me të ri

sip2

*Tarifimi i trafikut për biseda lokale dhe nacionale është në intervale prej 1 sekonde, sipas Listës së çmimeve.
*Shërbimi SIP Trunk është i dedikuar për kompanitë që posedojnë centrale telefonike të bazuara IP (IP PBX) që mbështesin SIP Trunk.
Tarifimi te SIP Trunk
Mënyra e tarifimit për sekonda
Biseda lokale në rrjetin e Neotel-it 0,40 den./min.
Biseda lokale ndaj rrjeteve tjera fikse – tarifa normale (08.00h-20.00h) 0,95 den./min.
Biseda lokale ndaj rrjeteve tjera fikse – tarifa e lirë (20.00h-08.00h) 0,55 den./min
Biseda nacionale në rrjetin e Neotel-it 0,85 den./min.
Biseda nacionale ndaj rrjeteve tjera fikse – tarifa normale (08.00h-20.00h) 1,50 den./min.
Biseda nacionale ndaj rrjeteve tjera fikse – tarifa e lirë (20.00h-08.00h) 1,00 den./min.
Biseda rrjete celulare, çdo ditë prej 00:00 deri në 24:00 ora 6,80 den./min

CENTRALË TELEFONIKE VIRTUALE – SIP Trunk
Parapagesa mujore për kanal/lokal*
Kontratë për 24 muaj 250 den. Porosit
Kontratë për 12 muaj 250 den. Porosit
Kompensim i njëfishtë Njëherësh*
Kontratë për 24 muaj 1.000 den.
Kontratë për 12 muaj 2.500 den.
*Çmimet me TVSH 18%
*Shërbimi SIP Trunk është në dispozicion vetëm për shfrytëzuesit e centraleve telefonike që mbështesin SIP Trunk.

Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме