LAJME  /  Вести за домашни корисници

Ndërprerje e emetimit e SITEL 3

Të nderuar,

Dëshirojmë t’ju informojmë se në përputhje me Vendimin e Agjencisë për Shërbime Audio dhe Audiovizuale dhe Shërbime Mediumi, të marrë më 20.02.2018për heqjen e lejes për emetim televiziv të Shoqërisë Tregtare të Radiodifuzionit Televizioni SITEL 3 SHPKPI Shkup, prej sot 21.02.2018,TV kanali nuk do të emetohet më.

Ju falënderojmë për mirëkuptimin.

Me respekt,
NEOTEL SHPK

Ndërprerje e emetimit e SITEL 3

Ndërprerje e emetimit e SITEL 3

Ndërprerje e emetimit e SITEL 3

Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме

[recaptcha]