Домашни корисници  /  Televizion

1.190 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

neoTrio 10

neoTV
Deri në 81 TV kanale
neoTV në 2 aparate smart
Android TV aparat
neoNet
Deri në 10 Mbps/1 Mbps
Internet i pakufizuar
Më shumë
1.290 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

neoTrio 20

neoTV
Deri në 91 TV kanale
neoTV në 2 aparate smart
Android TV aparat
neoNet LTE
Deri në 20 Mbps/2 Mbps
1000 GB trafik i përfshirë interneti
Më shumë
1.490 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

neoTrio 50

neoTV
Deri në 81 TV kanale
neoTV në 2 aparate smart
Android TV aparat
neoNet Fiber
Deri në 50 Mbps/50 Mbps
5000 GB internet i përfshirë
Më shumë
1.990 1.690 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.
Promocion! Parapagesë e zvogëluar deri në fund të kontratës.

neoTrio 100

neoTV
Deri në 91 TV kanale
neoTV në 2 aparate smart
Android TV aparat
neoNet Fiber
Deri në 100 Mbps/100 Mbps
5000 GB internet i përfshirë
Rekomanduar!
Më shumë
2.590 den./në muaj.*

neoTrio 300

neoTV
Deri në 91 TV kanale
neoTV në 2 aparate smart
Android TV aparat
neoNet Fiber
Deri në 300 Mbps/300 Mbps
1000 GB trafik i përfshirë interneti
Më shumë
3.490 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

neoTrio Total

neoTV
Deri në 91 TV kanale
neoTV në 2 aparate smart
Android TV aparat
neoNet Fiber
Deri në 1 Gbps/1 Gbps
10000 GB trafik i përfshirë interneti
Më shumë

Домашни корисници  /  Internet

790 690 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.
Promocion! Parapagesë e zvogëluar deri në fund të kontratës.

Net 20

neoNet LTE
Deri në 20 Mbps/2 Mbps
1000 GB internet i përfshirë
Rekomanduar!
Më shumë
990 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

Net 30

neoNet LTE
Deri në 30 Mbps/3 Mbps
5000 GB internet i përfshirë
Më shumë
1.090 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

Fiber 50

neoNet Fiber
Deri në 50 Mbps/50 Mbps
5000 GB internet i përfshirë
Më shumë
1.790 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

Fiber 100

neoNet Fiber
Deri në 100 Mbps/100 Mbps
5000 GB internet i përfshirë
Më shumë
2.390 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

Fiber 300

neoNet Fiber
Deri në 300 Mbps/300 Mbps
5000 GB trafik i përfshirë interneti
Më shumë
3.190 den./në muaj.*
Kompensim i njëfishtë: 0 den.

Fiber Total

neoNet Fiber
Deri në 1 Gbps/1 Gbps
10000 GB trafik i përfshirë interneti
Më shumë

Домашни корисници  /  Telefoni

177 den./në muaj.

Pako 150

Biseda në rrjetin e Neotel-it
 • Të pakufizuara në 3 muajt e parë
 • 200 min. pas 3 muajvetë parë
 • Biseda ndaj operatorëve tjerë fiks
 • 100 minuta
 • Më shumë
  354 den./në muaj.

  Pako 300

  Biseda në rrjetin e Neotel-it
 • Promovim! Pa kufizime
 • Biseda ndaj operatorëve tjerë fiks
 • 200 min.
 • Më shumë

  Домашни корисници  /  Мој Неотел

  Домашни корисници  /  Televizion

  Çfarë është neoTV?

  Ne ofrojmë koncept të ri të televizionit interaktiv i cili nuk është në dispozicion vetëm në televizorin tuaj. Tani, ju ofrojmë shikim në cilindo aparat smart kurdo që të dëshironi dhe kudo që dëshironi!

  Çfarë është neoTV?

  Koncept i ri i televizionit interaktiv!

  Mënyra bashkëkohore e jetesës kërkon qasje bashkëkohore gjatë të shikuarit televizion. NeoTV e mundëson pikërisht këtë. Përveç që i mundëson të gjitha volitshmëritë e mënyrës bashkëkohore të të shikuarit televizion, siç është pauzimi, çuarja përpara ose prapa dhe incizimi i programit të drejtpërdrejtë, duke përfshirë edhe udhëzim programor elektronik, neoTV, të gjitha këto benefite i ofron në cilindo aparat dhe gjithkund ku ka internet.

  k1

  Televizion interaktiv

  NeoTV i mundëson të gjitha volitshmëritë që i ofron televizioni IP. Me të, mund të pauzoni, mund të çoni përpara ose prapa ose të caktoni incizim të programit të drejtpërdrejtë me anë të udhëzuesit programor elektronik (EPG). Gjithsesi, janë të përfshira edhe opsionet për kontroll prindëror, incizime me tërë programin e kanaleve nacionale në tre ditët e fundit si edhe mundësi për dëgjimin e radiostacioneve. Ajo që e bën këtë mundësi ende më të mirë është se në një televizor mund të ketë më shumë profile me rregullime të ndryshme, ashtu që, sipas asaj se kush është paralajmëruar në aplikacionin neoTV, në kanalet e preferuara do të shfaqen ato programe të cilat i ka përzgjedhur shfrytëzuesi.

  Aparat bashkëkohor për përvojën mëmbresëlënëse

  NeoTV përdor aparat të bazuar në Android™ i cili ofron mundësi të avancuara dhe shikimin e televizionit e vendos në një nivel më të lartë. I njëjti funksionon si për televizorët e rinj LCD ashtu edhe për televizorët e vjetër CRT. Aparati neoTV i bazuar mbi platformën Android™ mundëson instalim të të gjitha aplikacioneve që i përdorni edhe në celularin tuaj. Aparati është tërësisht i hapur dhe mund tëshkarkoni dha të përdorni çdo aplikacion të preferuar nga Google Play Store.

  ured-interaktivna-televizija

  Dëshironi më shumë informata?

  PARAQITUNI NË 02/55 11 155OSE LINI NUMËR KONTAKTI NË FUSHËN PËRKATËSE
  TV kanale

  Bëmë një përzgjedhje të kanaleve më të shikuara, duke mos shikuar numrin e kanaleve si cilësi e neoTV-së, por cilësinë e kanaleve si karakteristikë e cila do të na bëjë të dallohemi nga të tjerët.

  Pakoja e kanaleve: Bazike +

  Kanalet e Maqedonisë

  HD

  250px-Logo_of_the_Macedonian_Television_2012.svg

  250px-Logo_of_the_Macedonian_Television_2012_-_second_channel.svg
  2000px-Logo_of_Kanal_5.svg
  HD

  2000px-Logo_of_Sitel.svg

  HD

  alfa-tv-mk

  24_vesti_logo

  HD

  telma_logotip_kirilica_pozitiv_rgb_1_converted

  HD

  tv-nova

  HD

  Alsat_M.svg

  HD

  Shenja logokanal5plusSitel-3mktv3nasa-tv-logo
  tvkoha1*

  HD


  Tera televizija LOGO transparent KOCKA*

  Kanalet sportive

  SK_1_RGB

  HD

  SK_2_RGB

  HD

  SK_3_RGB

  SK4SK5SK6SK_GOLF_RGBLov i ribolov

  Kanalet filmike

  MK

  FOX

  MK

  MK

  MK

  logos-big_0038_FOX-CRIME_Logo-COLOR-200x113

  MK

  Kanalet muzikore

  2000px-MTV_Dance.svg2000px-MTV_Hits.svgMtv_rocks.svgVh1_classicVH1_logo.svg
  Trace_Urban_logo_2010.svggrand_logo_3dFIGHTBOX_HD_stary_font

  Kanalet argëtuese

  MK

  24-kitchen

  MK

  travelchannel_nieuwlogo

  MK

  Tlc_logo_discovery.svg

  HD

  TraceSSLogo

  HD

  arte-hd

  Kanalet për fëmijë

  Cartoon_Network_logo.svgBoomerang_2014_logo.svgctv_orlando-kids_s

  MK

  da_vinci_learning_630x355

  MINI-ULTRANickelodeon_logonickjr-logo-200x200ULTRAjimjam-logo*

  Kanalet dokumentare

  MK

  National-Geographic-logo

  MK

  DSC_pos

  MK

  2000px-Nat_Geo_Wild_Variante_Logo.svg

  MK

  animal-planet-logo

  MK

  Viasat_history

  MK

  viasat-explorer

  MK

  viasat-nature-logo

  HD

  Russia_Today_Doc_HD

  Kanalet internacionale

  cnn-logo-square
  filmbox_plus_cz
  HD

  france-2-hd

  rai-uno
  rai-duo
  sat-1
  Russia_24
  RTR_Planeta
  Logo_of_TRT1_(Türkiye_Radyo_Televizyon).svg
  RTL Television

  Kanalet rajonale

  HD

  N1teleLogo

  Logo_HRT.svgbnt_worldLogo_HRT.svgbnt_worldRadio-Televizija-Srbije-Logo.svg

  HD

  al-jazeera-logo

  Pako plotësuese të kanaleve

  Digitalb Basic pako

  100 den./në muaj.*

  filmbox_plus_cz
  HD

  HD

  FBExtraHD_logo

  FIGHTBOX_HD_stary_font

  Filmbox_arthouse_pl

  DOCUBOX_HD

  360_Tune_Box_Black
  EROX_HD

  EROXXX_HD_CMYK
  EROX_HD
  EROX_HD

  HD

  Digitalb Family pako

  250 den./në muaj.*

  HD

  filmbox_plus_cz

  HD

  FASHIONBOX_HD

  HD

  FASTandFUNBOX_HD

  FBExtraHD_logo

  FIGHTBOX_HD_stary_font

  FBExtraHD_logo

  Filmbox_arthouse_pl

  DOCUBOX_HD

  360_Tune_Box_Black
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  HD

  EROXXX_HD_CMYK

  Digitalb Total pako

  350 den./në muaj.*

  HD

  filmbox_plus_cz

  HD

  filmbox_plus_cz

  HD

  FASHIONBOX_HD

  HD

  FASTandFUNBOX_HD

  FBExtraHD_logo

  FBExtraHD_logo

  FIGHTBOX_HD_stary_font

  Filmbox_arthouse_pl

  DOCUBOX_HD

  360_Tune_Box_Black
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  EROX_HD
  HD

  EROXXX_HD_CMYK

  HD

  EROXXX_HD_CMYK

  HD

  EROXXX_HD_CMYK

  HD

  EROXXX_HD_CMYK

  Filmboks pako

  Paketa është përfshirë në:
  neoTrio Fix Optima, neoTrio Fix Ultra, neoTrio Fiber Optima, neoTrio Fiber Ultra
  250 den./në muaj.

  filmbox_plus_cz
  HD

  FASHIONBOX_HD

  HD

  FASTandFUNBOX_HD

  HD

  FBExtraHD_logo

  HD

  FIGHTBOX_HD_stary_font

  Filmbox_arthouse_pl
  HD

  DOCUBOX_HD

  360_Tune_Box_Black
  EROX_HD

  HD

  EROXXX_HD_CMYK

  HD

  – Kanale me rezolucion HD

  MK

  – Kanale me përkthim me titra në gjuhën maqedonase

  *Aktivizimi i TV pakove plotësuese bëhet me nënshkrimin e Aneksit të Kontratës në sallonin e shitjes. Kohëzgjatja e shfrytëzimit të pakove plotësuese është minimum 1 (një) muaj. TV pakot plotësuese mund ti bashkëngjisë çdo shfrytëzues i cili ka lidhur kontratë për pakon neoTrio. Në rast se deaktivizohen para kohe, parapaguesi është i obliguar ta paguajë tërë muajin. Përmbajtja e TV pakove plotësuese mund të ndryshohet tërësisht ose pjesërisht gjatë kohëzgjatjes së kontratës, varësisht nga oferta e Neotel-it dhe varësisht nga kontratat e lidhura me mbajtësit e të drejtave mbi kanalet, varësisht nga rregullativa ligjore dhe ngjashëm. Pakot Digitalb janë të arritshme vetëm në një aparat (NeoTV set top box). Në rast se Parapaguesi dëshiron të ndjekë edhe në aparat plotësues (NeoTV set top box), duhet të blejë edhe një pako plotësuese Digitalb. Pakot Digitalb nuk janë të arritshme në aparatet e mençura smart (Smartfon ose tabletë).

  Домашни корисници  /  Pako me shërbime

  neoTrio

  1.190 den./në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  neoTrio Fix Start

  neoTV
 • Deri në 80 ТV kanale (15 kanale HD)
 • neoTV në 2 aparate smart
 • neoNet Fix
 • Internet i pakufizuar
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë
  1.490 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  neoTrio Fiber Start

  neoTV
 • Deri në 80 ТV kanale (15 kanale HD)
 • neoTV në 2 aparate smart
 • neoNet Fiber
 • hpejtësia deri në 50 Mbps/50 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë
  1.390 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  neoTrio Fix Optima

  neoTV
 • Deri në 90 ТV kanale (22 kanale HD)
 • TV pako plotësuese – FilmBox
 • neoTV në 2 aparate smart
 • neoNet Fix
 • Internet i pakufizuar
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë
  1.690 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  neoTrio Fiber Optima

  neoTV
 • Deri në 90 ТV kanale (22 kanale HD)
 • TV pako plotësuese – FilmBox
 • neoTV në 2 aparate smart
 • neoNet Fiber
 • Shpejtësia deri në 50 Mbps/50 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë
  1.490 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  neoTrio Fix Ultra

  neoTV
 • Deri në 90 ТV kanale (22 kanale HD)
 • TV pako plotësuese – FilmBox
 • neoTV në 2 aparate smart
 • neoNet Fix
 • Internet i pakufizuar
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • 500 min. ndaj rrjeteve tjera fikse
 • Më shumë
  1.790 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  neoTRIO Fiber Ultra

  neoTV
 • Deri në 90 ТV kanale (22 kanale HD)
 • TV pako plotësuese – FilmBox
 • neoTV në 2 aparate smart
 • neoNet Fiber
 • Shpejtësia deri në 50 Mbps/50 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • 500 min. ndaj rrjeteve tjera fikse
 • Më shumë

  neoTrio Fix

  Kënaquni me konceptin e ri të televizionit interaktiv neoTV bashkë me internet të pakufizuar dhe linjë telefonike falas në një pako.

  1.190 den./në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  neoTrio Fix Start

  neoTV
 • Deri në 80 ТV kanale (15 kanale HD)
 • neoTV në 2 aparate smart
 • neoNet Fix
 • Internet i pakufizuar
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë
  1.390 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  neoTrio Fix Optima

  neoTV
 • Deri në 90 ТV kanale (22 kanale HD)
 • TV pako plotësuese – FilmBox
 • neoTV në 2 aparate smart
 • neoNet Fix
 • Internet i pakufizuar
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë
  1.490 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  neoTrio Fix Ultra

  neoTV
 • Deri në 90 ТV kanale (22 kanale HD)
 • TV pako plotësuese – FilmBox
 • neoTV në 2 aparate smart
 • neoNet Fix
 • Internet i pakufizuar
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • 500 min. ndaj rrjeteve tjera fikse
 • Më shumë

  neoTrio Fiber

  Për ato që kanë nevojë për më shumë këtu janë pakot neoTrio Fiber me internet të pakufizuar me shpejtësi optike, televizion interaktiv neoTV dhe linjë telefonike falas.

  1.490 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  neoTrio Fiber Start

  neoTV
 • Deri në 80 ТV kanale (15 kanale HD)
 • neoTV në 2 aparate smart
 • neoNet Fiber
 • hpejtësia deri në 50 Mbps/50 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë
  1.690 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  neoTrio Fiber Optima

  neoTV
 • Deri në 90 ТV kanale (22 kanale HD)
 • TV pako plotësuese – FilmBox
 • neoTV në 2 aparate smart
 • neoNet Fiber
 • Shpejtësia deri në 50 Mbps/50 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë
  1.790 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  neoTRIO Fiber Ultra

  neoTV
 • Deri në 90 ТV kanale (22 kanale HD)
 • TV pako plotësuese – FilmBox
 • neoTV në 2 aparate smart
 • neoNet Fiber
 • Shpejtësia deri në 50 Mbps/50 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • 500 min. ndaj rrjeteve tjera fikse
 • Më shumë

  neoNet + Phone

  650 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  Net 100 + Phone

  neoNet WiMAX
 • Shpejtësia deri në 8 Mbps / 1 Mbps
 • 100 GB internet portativ
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë
  950 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  Net 300 + Phone

  neoNet WiMAX
 • Shpejtësia deri në 10 Mbps / 1 Mbps
 • 300 GB internet portativ
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë
  1.350 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.
  Promovuese Net PRO + Phone pako me çmim prej Net PRO pako interneti.

  Net PRO + Phone

  neoNet WiMAX
 • Shpejtësia deri në 12 Mbps / 1 Mbps
 • Trafik interneti të pakufizuar
 • neoPhone
 • pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë
  1.090 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  Fiber 40/40 + Phone

  neoNet Fiber
 • Shpejtësia deri në 40 Mbps / 40 Mbps
 • 100 GB trafik interneti
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë
  1.490 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  Fiber 50/50 + Phone

  neoNet Fiber
 • Shpejtësia deri në 50 Mbps / 50 Mbps
 • 600 GB trafik interneti
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë
  1.690 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  Fiber 60/60 + Phone

  neoNet Fiber
 • Shpejtësia deri 60 Mbps / 60 Mbps
 • 800 GB trafik interneti
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë
  750 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.
  Promovuese Fix 100 + Phone pako me çmim prej Fix 100 pako interneti.

  Fix 100 + Phone

  neoNet Fix
 • Shpejtësia deri në 8 Mbps / 1 Mbps
 • 100 GB internet portativ
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë
  1.050 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.
  Promovuese Fix 300 + Phone pako me çmim prej Fix 300 pako interneti.

  Fix 300 + Phone

  neoNet Fix
 • Shpejtësia deri në 10 Mbps / 1 Mbps
 • 300 GB internet portativ
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë
  1.450 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.
  Promovuese Fix PRO + Phone pako me çmim prej Fix PRO pako interneti

  Fix PRO + Phone

  neoNET Fix
 • Shpejtësia deri në 12 Mbps / 1 Mbps
 • Trafik interneti të pakufizuar
 • neoPHONE
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë

  Fiber + Phone

  1.090 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  Fiber 40/40 + Phone

  neoNet Fiber
 • Shpejtësia deri në 40 Mbps / 40 Mbps
 • 100 GB trafik interneti
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë
  1.490 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  Fiber 50/50 + Phone

  neoNet Fiber
 • Shpejtësia deri në 50 Mbps / 50 Mbps
 • 600 GB trafik interneti
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë
  1.690 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  Fiber 60/60 + Phone

  neoNet Fiber
 • Shpejtësia deri 60 Mbps / 60 Mbps
 • 800 GB trafik interneti
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë

  Net + Phone

  650 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  Net 100 + Phone

  neoNet WiMAX
 • Shpejtësia deri në 8 Mbps / 1 Mbps
 • 100 GB internet portativ
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë
  950 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  Net 300 + Phone

  neoNet WiMAX
 • Shpejtësia deri në 10 Mbps / 1 Mbps
 • 300 GB internet portativ
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë
  1.350 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.
  Promovuese Net PRO + Phone pako me çmim prej Net PRO pako interneti.

  Net PRO + Phone

  neoNet WiMAX
 • Shpejtësia deri në 12 Mbps / 1 Mbps
 • Trafik interneti të pakufizuar
 • neoPhone
 • pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë

  Fix + Phone

  750 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.
  Promovuese Fix 100 + Phone pako me çmim prej Fix 100 pako interneti.

  Fix 100 + Phone

  neoNet Fix
 • Shpejtësia deri në 8 Mbps / 1 Mbps
 • 100 GB internet portativ
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë
  1.050 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.
  Promovuese Fix 300 + Phone pako me çmim prej Fix 300 pako interneti.

  Fix 300 + Phone

  neoNet Fix
 • Shpejtësia deri në 10 Mbps / 1 Mbps
 • 300 GB internet portativ
 • neoPhone
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë
  1.450 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.
  Promovuese Fix PRO + Phone pako me çmim prej Fix PRO pako interneti

  Fix PRO + Phone

  neoNET Fix
 • Shpejtësia deri në 12 Mbps / 1 Mbps
 • Trafik interneti të pakufizuar
 • neoPHONE
 • I pakufizuar në rrjetin e Neotel-it
 • Më shumë
  * Çmimet e paraqitura janë për kontratë të lidhur për 2 vite dhe në të njëjtat është përfshirë edhe 18% TVSH.

  PËR TË GJITHA PARAPAGIMET

  Të përfshirë në të gjitha parapagesat neoNet + Phone

  PËRKRAHJE TEKNIKE 24 ORËSH

  Për çfarëdo problemesh me shërbimin, në dispozicion është përkrahje teknike 24 orësh në numrin 02/55 11 111.

  AKTIVIM PA KOMPENSIM TË NJËFISHTË

  Aktivimi i të gjitha pakove me kontratë të lidhur prej 2 dhe 1 viti është pa kompensim të njëfishtë.

  BISEDA FALAS TË PËRFSHIRA

  Me të gjitha pakot neoNet + Phone fitoni biseda falas të pakufizuara në rrjetin e Neotel-it.

  KONTROLLIMI I TRAFIKUT TË HARXHUAR

  Rrini pa brenga! Me anë të portalit të Neotel-it keni kontroll të vazhdueshëm mbi trafikun e harxhuar.

  Домашни корисници  /  Internet

  Me pakot FlexNet, tashmë nuk është me rendësi se ku e shfrytëzoni internetin. Tani, pa ndonjë procedurë të veçantë, zhvendosni antenën në lokacion tjetër dhe surfoni pa kufizim.

  neoNET Fiber

  990 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  Fiber 40/40

  neoNet Fiber
 • Shpejtësia deri në 40 Mbps / 40 Mbps
 • 100 GB trafik interneti
 • Më shumë
  1.390 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  Fiber 50/50

  neoNet Fiber
 • Shpejtësia deri në 50 Mbps / 50 Mbps
 • 600 GB trafik interneti
 • Më shumë
  1.590 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  Fiber 60/60

  neoNet Fiber
 • Shpejtësia deri në 60 Mbps / 60 Mbps
 • 800 GB trafik interneti
 • Më shumë

  neoNET WiMAX

  Me pakot neoNet WiMAX, tanimë nuk është me rëndësi ku e shfrytëzoni internetin. Tani, pa ndonjë procedurë të veçantë, zhvendosni antenën në lokacion tjetër dhe surfoni pa kufizim.

  590 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  Net 100

  neoNet WiMAX
 • Shpejtësia deri në 8 Mbps / 1 Mbps
 • 100 GB trafik interneti
 • Më shumë
  890 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  Net 300

  neoNet WiMAX
 • Shpejtësia deri në 10 Mbps / 1 Mbps
 • 300 GB trafik interneti
 • Më shumë
  1.290 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  Net PRO

  neoNet WiMAX
 • Shpejtësia deri në 12 Mbps / 1 Mbps
 • Trafik interneti të pakufizuar
 • Më shumë

  neoNET Fix

  750 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  Fix 100

  neoNet Fix
 • Shpejtësia deri në 8 Mbps / 1 Mbps
 • 100 GB trafik interneti
 • Më shumë
  1.050 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  Fix 300

  neoNet Fix
 • Shpejtësia deri në 10 Mbps / 1 Mbps
 • 300 GB trafik interneti
 • Më shumë
  1.450 den./ në muaj.*
  Kompensim i njëfishtë: 0 den.

  Fix PRO

  neoNet Fix
 • Shpejtësia deri në 12 Mbps / 1 Mbps
 • Trafik interneti të pakufizuar
 • Më shumë
  * Çmimet e paraqitura janë për kontratë të lidhur për 2 vite dhe në të njëjtat është përfshirë edhe 18% TVSH.

  PËR TË GJITHA PARAPAGIMET

  Përfshirë në të gjitha parapagesat e pakove të internetit


  PËRKRAHJE TEKNIKE 24 ORËSH

  Për çfarëdo problemesh me shërbimin, në dispozicion është përkrahje teknike 24 orësh në numrin 02/55 11 111.

  AKTIVIM PA KOMPENSIM TË NJËFISHTË

  Aktivimi i të gjitha pakove me kontratë të lidhur prej 2 dhe 1 viti është pa kompensim të njëfishtë.

  RUTER PA TEL FALAS

  Ruteri pa tel falas është pjesë e pajisjes standarde që e fitoni. Instaloni rrjet pa tel dhe surfoni në cilindo aparat pa kufizime në cilëndo pjesë të shtëpisë suaj.

  KONTROLLIMI I TRAFIKUT TË HARXHUAR

  Rrini pa brenga! Me anë të portalit të Neotel-it keni kontroll të vazhdueshëm mbi trafikun e harxhuar.

  Домашни корисници  /  Telefoni

  Nëse nuk jeni shfrytëzues i WiMAX, telefonia fikse Neotel është në dispozicionin tuaj përmes numrit të madh të partnerëve (operatorëve kablovikë) të Neotel-it nëpër Maqedoni. Pakot në dispozicion përmes partnerëve tanë janë si më poshtë:

  Pako

  Nëse nuk jeni shfrytëzues i WiMAX, telefonia fikse Neotel është në dispozicionin tuaj përmes numrit të madh të partnerëve (operatorëve kablovikë) të Neotel-it nëpër Maqedoni. Pakot në dispozicion përmes partnerëve tanë janë si më poshtë:

  177 den./në muaj.

  Pako 150

  Biseda në rrjetin e Neotel-it
 • Të pakufizuara në 3 muajt e parë
 • 200 min. pas 3 muajvetë parë
 • Biseda ndaj operatorëve tjerë fiks
 • 100 minuta
 • Më shumë
  354 den./në muaj.

  Pako 300

  Biseda në rrjetin e Neotel-it
 • Promovim! Pa kufizime
 • Biseda ndaj operatorëve tjerë fiks
 • 200 min.
 • Më shumë

  Tarifimi

  Bartja e numrit

  Shpejtë dhe thjeshtë!

  Bartshmëria e numrit paraqet ndërrim të operatorit dhe sigurim të së drejtës për ta mbajtur numrin ekzistues në rajonin e njëjtë të numërimit.

  Gjithçka që duhet të bëni është t’i ndiqni hapat si më poshtë:

  1. T’i paguani të gjitha faturat e hapura ndaj operatorit ekzistues

  2. Të parashtroni kërkesë për bartjen e numrit në sallonin tonë të shitjes ose përmes partnerëve tanë në vend.

  Çka më tutje?

  Pastaj kërkesa dërgohet te operatori përkatës. I njëjti, në afat prej 1ditëshprononcohet në lidhje me kërkesën. Pas miratimit të kërkesës, Ju bëheni parapaguesi ynë. Me kalimin në Neotel, Ju mbetet numri i njëjtë si edhe më parë! Nëse kërkesa është refuzuar, keni mundësi që ta filloni procedurën përsëri.

  Për më shumë informata, paraqituni në numrin 02/ 55 11 112.

  null

  Домашни корисници  /  Уреди