месеци бесплатно

Arena Sport пакет

3

Одбери еден од пакетите по одлична цена И гледај најмногу спорт единствено на neotv!

neoTrio 50

Оптика
Договор на 2 години
1490ДЕН.
1.390 ДЕН. месечно
 • До 100 ТВ канали
 • Arena Sport - 3 месеци бесплатно
 • Вклучени SportKlub & Eurosport
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • До 50 Mbps / 50 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

neoTrio 100

Оптика
Договор на 2 години
1990ДЕН.
1.590 ДЕН. месечно
 • До 100 ТВ канали
 • Arena Sport - 3 месеци бесплатно
 • Вклучени SportKlub & Eurosport
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • До 100 Mbps / 100 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

neoTrio 300

Оптика
Договор на 2 години
2590ДЕН.
2.190 ДЕН. месечно
 • До 100 ТВ канали
 • Arena Sport - 3 месеци бесплатно
 • Вклучени SportKlub & Eurosport
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • До 300 Mbps / 300 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

Ти треба само оптички интернет?

НЕ ПРАВЕТЕ КОМПРОМИСИ КОГА СТАНУВА ЗБОР ЗА КВАЛИТЕТЕН И СТАБИЛЕН ИНТЕРНЕТ!

Како да нарачате?

Онлајн преку веб-страницата

Онлајн преку веб-страницата

Нарачајте онлајн со пополнување на формата за даден пакет за кој сте заинтересирани.

Продажни места

Продажни места

Дознајте каде се може да случите договор за нашите услуги.
Кликни тука

Телефонска нарачка

Телефонска нарачка

Јавете се во контакт центарот и телефонски склучете договор. Ние ќе се погрижиме за доставата на документите!
02/ 55 11 155

Проверете дали има оптика во Вашиот дом!