НЕ ПРАВЕТЕ КОМПРОМИСИ КОГА СТАНУВА ЗБОР ЗА КВАЛИТЕТЕН И СТАБИЛЕН ИНТЕРНЕТ!

ОДБЕРЕТЕ СУПЕРИОРЕН ОПТИЧКИ ИНТЕРНЕТ ОД НЕОТЕЛ!

 • Гејминг

  За беспрекорно играње онлајн неопходна е стабилна врска со мал "ping". Затоа професионалните гејмери секогаш бираат оптички интернет.

 • Видео стриминг

  Сега не е проблем доколку повеќе членови во семејството гледаат видеа на интернет истовремено. Интернет брзината е доволна за сите!

 • Онлајн настава

  Бидете безгрижни со брз и стабилен интернет кој ќе го направи онлајн учењето, лесно како песна.

 • Работа од дома

  Со оптичкиот интернет вашата работа нема да "кочи", бидејќи вашето дете во моментот следи онлајн настава или гледа видеа на интернет.

Fiber 50

Оптички
Договор на 2 години
1090ДЕН.
890 ДЕН. месечно
 • До 50 Mbps / 50 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

Fiber 100

Оптички
Договор на 2 години
1790ДЕН.
1.090 ДЕН. месечно
 • До 100 Mbps / 100 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

Fiber 300

Оптички
Договор на 2 години
2390ДЕН.
1.590 ДЕН. месечно
 • До 300 Mbps / 300 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

Како да нарачате?

Онлајн преку веб-страницата

Онлајн преку веб-страницата

Нарачајте онлајн со пополнување на формата за даден пакет за кој сте заинтересирани.

Продажни места

Продажни места

Дознајте каде се може да случите договор за нашите услуги.
Кликни тука

Телефонска нарачка

Телефонска нарачка

Јавете се во контакт центарот и телефонски склучете договор. Ние ќе се погрижиме за доставата на документите!
02/ 55 11 155