Интертнет пакети за вашата фирма


 

 

Оптички интернет

1.590 1.090 ден./мес.*

Еднократен надомест: 0 ден.

Office Fiber 40

neoNET Fiber
 • До 40 Mbps / 40 Mbps
 • 300 GB вклучен интернет
 • neoPHONE
 • PSTN – до 2 линии
 • Тарифирање по секунда
 • Неограничено во Неотел
 • neoTV
  Aктивирање со доплата

 • До 82 ТВ-канали
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • ПРОМОЦИЈА!

  Повеќе

  1.990 1.490 ден./мес.*

  Еднократен надомест: 0 ден.

  Office Fiber 60

  neoNET Fiber
 • До 60 Mbps / 60 Mbps
 • 2000 GB вклучен интернет
 • neoPHONE
 • PSTN – до 2 линии
 • Тарифирање по секунда
 • Неограничено во Неотел
 • neoTV
  Aктивирање со доплата

 • До 82 ТВ-канали
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • ПРОМОЦИЈА!

  Повеќе

  2.190 1.690 ден./мес.*

  Еднократен надомест: 0 ден.

  Office Fiber 80

  neoNET Fiber
 • До 80 Mbps / 80 Mbps
 • 3000 GB вклучен интернет
 • neoPHONE
 • PSTN – до 2 линии
 • Тарифирање по секунда
 • Неограничено во Неотел
 • neoTV
  Aктивирање со доплата

 • До 82 ТВ-канали
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • ПРОМОЦИЈА!

  Повеќе

  2.990 2.490 ден./мес.*

  Еднократен надомест: 0 ден.

  Office Fiber 100

  neoNET Fiber
 • До 100 Mbps / 100 Mbps
 • 5000 GB вклучен интернет
 • neoPHONE
 • PSTN – до 2 линии
 • Тарифирање по секунда
 • Неограничено во Неотел
 • neoTV
  Aктивирање со доплата

 • До 82 ТВ-канали
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • ПРОМОЦИЈА!

  Повеќе

  ЛТЕ интернет

  1.290 790ден./мес.*

  Еднократен надомест: 0 ден.

  Office Net 20

  neoNET LTE
 • Брзина до 20 Mbps / 2 Mbps
 • 2000 GB интернет-сообраќај
 • Можност за статичка IP адреса
 • neoPHONE
 • Фиксна телефонија PSTN – до 2 линии
 • Тарифирање по секунда
 • Неограничено во мрежата на Neotel
 • ПРОМОЦИЈА!

  Повеќе

  Проверете дали има оптика до вашата локација


  Промоцијата трае до 30.04.2019
  Попустот важи за договор склучен на 2 години
  Понудата не важи за постоечки корисници кои се под тековен договор со Неотел