Интернет

Од интернет со огромни загарантирани брзини и статички IP адреси, до едноставен преносен интернет. Нудиме разни интернет решенија скроени според разните деловни потреби.

Повеќе

Телефонија

Лесно е да заштедите кога плаќате колку што ќе потрошите. Телефонија со тарифирање по секунда кое овозможува ефикасно намалување на месечните сметки и до 50%.

Повеќе

Хостирање

Бидете спокојни и хостирајте ги вашите податоци на брзи и стабилни сервери лоцирани во Македонија, а за било каков проблем на располагање ви стои 24-часовна техничка поддршка.

Повеќе

Поврзување

Со помош на соработката со нашите меѓународни партнери нудиме податочни поврзувања низ цела Европа. Во државата овозможуваме поврзувања преку нашата високоразвиена мрежа.

Повеќе