Други услуги  /  Регистрација на домен

Регистрација/обнова на домен

Неотел овозможува потполно решение за започнување на вашето претставување на интернет преку веб страница. Во Договор со МАРнет Неотел е официјален регистрар за МК домен зоната. Согласно Правилникот за организација и управување со врвниот македонски МК домен вршиме регистрација на нови домени, пререгистрација на постоечки домени како и обнова на веќе постоечки домени.
logo
Времетраење на договор Регистрација Обнова
.mk/.мкд
.com.mk
.net.mk
.org.mk
.edu.mk
.inf.mk
1 година 850 ден. 650 ден
2 години 1.480 ден. 1.280 ден.
3 години 2.090 ден. 1.890 ден.
4 години 2.680 ден. 2.480 ден.
5 години 3.250 ден. 3.050 ден.
6 години 3.800 ден. 3.600 ден.
7 години 4.330 ден. 4.130 ден.
8 години 4.840 ден. 4.640 ден.
9 години 5.330 ден. 5.130 ден.
10 години 5.800 ден. 5.600 ден.
*Цените се без вклучен ДДВ од 18%.

Други услуги  /  Аудио стриминг

Станете уште подостапни до вашите слушатели и започнете со професионален аудио стриминг кој ќе пристапи до вашата интернет публика.
Максимален број на слушатели во еден ист момент
Bitrate 100 200 300 400 500
64 kbps 1.490 ден. 1.790 ден. 1.990 ден. 2.190 ден. 2.490 ден.
128 kbps 1.590 ден. 1.890 ден. 2.090 ден. 2.290 ден. 2.590 ден.
256 kbps 1.690 ден. 1.990 ден. 2.190 ден. 2.390 ден. 2.690 ден.
*Цените се дадени како месечна претплата и не вклучуваат 18% ДДВ. Истите се дадени за договор на 1 година, како минимално траење на услугата.