Домашни корисници  /  Телевизија

Со неоТВ вашиот телевизор ќе ви понуди многу повеќе од обична телевизија. Омилените ТВ канали и Андроид™ апликации на вашиот телевизор
1.190 ден./мес.*

neoTrio 10

neoTV
До 90 ТВ канали
neoTV на 2 смарт уреди
Android ТВ уред
neoNet
До 10 Mbps/1 Mbps
Неограничен интернет сообраќај
Повеќе
1.290 ден./мес.*
Еднократен надомест: 0 ден.

neoTrio 20

neoTV
До 90 ТВ канали
neoTV на 2 смарт уреди
Android ТВ уред
neoNet LTE
До 20 Mbps/2 Mbps
1000 GB вклучен интернет сообраќај
Повеќе
1.490 ден./мес.*
Еднократен надомест: 0 ден.

neoTrio 50

neoTV
До 100 ТВ канали
neoTV на 2 смарт уреди
Android ТВ уред
neoNet Fiber
До 50 Mbps / 50 Mbps
5000GB вклучен интернет
Повеќе
1.990 ден./мес.*
Еднократен надомест: 0 ден.

neoTrio 100

neoTV
До 100 ТВ канали
neoTV на 2 смарт уреди
Android ТВ уред
neoNet Fiber
До 100 Mbps / 100 Mbps
5000GB вклучен интернет
Повеќе

Office Fiber Pro

Дизајнирани за потребите на компаниите кои имаат потреба за доверлив, квалитетен и стабилен неограничен интернет со статичка ИП адреса. Дополнителна можност на овие пакети е тоа што ви овозможуваат да склучите СЛА договор со месечна достапност на сервисот од 99,5%.
Услугата подразбира симетричен интернет пристап, базиран на оптичко поврзување преку оптичката мрежа на Операторот (point to multipoint). Пристапната опрема на корисничката страна ја обезбедува и изнајмува Операторот за целото времетраење на договорот. Истата останува во целосна сопственост на Операторот и по завршување на договорот, корисникот треба да ја врати.

2.590 ден./мес.*
Еднократен надомест: 0 ден.

neoTrio 300

neoTV
До 100 ТВ канали
neoTV на 2 смарт уреди
Android ТВ уред
neoNet Fiber
До 300 Mbps/300 Mbps
5000GB вклучен интернет
Повеќе

Домашни корисници  /  Интернет

Интернет со огромни брзини, со кој симнувањето и сурфањето ќе биде беспрекорно.
790 ден./мес.*
Еднократен надомест: 0 ден.

Net 20

neoNet LTE
До 20 Mbps/2 Mbps
1000 GB вклучен интернет
Повеќе
990 ден./мес.*
Еднократен надомест: 0 ден.

Net 30

neoNet LTE
До 30 Mbps/3 Mbps
5000 GB вклучен интернет
Повеќе
1.090 ден./мес.*

Fiber 50

neoNet Fiber
До 50 Mbps / 50 Mbps
5000GB вклучен интернет
Повеќе
1.790 ден./мес.*

Fiber 100

neoNet Fiber
До 100 Mbps / 100 Mbps
5000GB вклучен интернет
Повеќе

Office Fiber Pro

Дизајнирани за потребите на компаниите кои имаат потреба за доверлив, квалитетен и стабилен неограничен интернет со статичка ИП адреса. Дополнителна можност на овие пакети е тоа што ви овозможуваат да склучите СЛА договор со месечна достапност на сервисот од 99,5%.
Услугата подразбира симетричен интернет пристап, базиран на оптичко поврзување преку оптичката мрежа на Операторот (point to multipoint). Пристапната опрема на корисничката страна ја обезбедува и изнајмува Операторот за целото времетраење на договорот. Истата останува во целосна сопственост на Операторот и по завршување на договорот, корисникот треба да ја врати.

2.390 ден./мес.*
Еднократен надомест: 0 ден.

Fiber 300

neoNet Fiber
До 300 Mbps/300 Mbps
5000GB вклучен интернет
Повеќе

Домашни корисници  /  Телефонија

Доколку не сте корисник на пакетираните услуги, Неотел фиксната телефонија ви е достапна преку големиот број партнери (кабелски оператори) на Неотел низ Македонија. Пакетите достапни преку нашите партнери се следните:
177 ден./мес.

Пакет 150

Разговори во мрежата на Неотел
 • Неограничено во првите 3 месеци
 • 200 мин. по првите 3 месеци
 • Разговори кон другите фиксни оператори
 • 100 мин.
 • Повеќе
  354 ден./мес.

  Пакет 300

  Раговори во мрежата на Неотел
 • Промотивно! Неограничено
 • Раговори кон други фиксни оператори
 • 200 мин.
 • Повеќе

  Домашни корисници  /  Пакети со услуги

  neoTrio

  neoTrio Fix

  Уживајте во новиот концепт на интерактивна телевизија neoTV заедно со неограничен интернет и бесплатна телефонска линија во еден пакет.

  neoTrio Fiber

  За оние на кои им треба повеќе тука се neoTrio Fiber пакетите со неограничен интернет со оптички брзини, интерактивната телевизија neoTV и бесплатна телефонска линија.

  neoNet + Phone

  Fix + Phone

  Fiber + Phone

  Net + Phone

  * Прикажаните цени се за договор склучен на 2 години и во истите е вклучен 18% ДДВ.

  ЗА СИТЕ ПРЕТПЛАТИ

  Вклучено во сите претплати neoNet + Phone

  24 ЧАСОВНА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

  За какви какви и да е проблеми со услугата достапна е 24-часовна техничка поддршка на бројот 02/55 11 111.

  АКТИВИРАЊЕ БЕЗ ЕДНОКРАТЕН НАДОМЕСТ

  Активирањето на сите пакети склучени на договор од 2 и 1 година е без еднократен надомест.

  ВКЛУЧЕНИ БЕСПЛАТНИ РАЗГОВОРИ

  Со сите neoNet + Phone пакети добивате неограничени бесплатни разговори во мрежата на Neotel.

  ПРОВЕРКА НА ПОТРОШЕНИОТ СООБРАЌАЈ

  Бидете безгрижни! Преку порталот на Neotel имате постојана контрола на потрошениот сообраќај.

  Домашни корисници  /  Интернет

  Со FlexNet пакети веќе не е битно каде го користите интернетот. Сега без посебна процедура пренесете ја антената на друга локација и сурфајте без ограничување.

  neoNET Fix

  neoNET Fiber

  neoNET WiMAX

  Со neoNet WiMAX пакетите веќе не е битно каде го користите интернетот. Сега без посебна процедура пренесете ја антената на друга локација и сурфајте без ограничување.

  * Прикажаните цени се за договор на 2 години и истите е вклучен 18% ДДВ.

  ЗА СИТЕ ПРЕТПЛАТИ

  Вклучено во сите претплати на интернет пакети


  24 ЧАСОВНА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

  За какви и да е проблеми со услугата достапна е 24-часовна техничка поддршка на бројот 02/55 11 111.

  АКТИВИРАЊЕ БЕЗ ЕДНОКРАТЕН НАДОМЕСТ

  Активирањето на сите пакети склучени на договор од 2 и 1 година е без еднократен надомест.

  ТЕЛЕФОНСКА ЛИНИЈА СО МИНИМАЛНА ДОПЛАТА

  Со најевтина претплата од само 60 ден. месечно можете да вклучите фиксна телефонија во рамките на пакетот.

  ПРОВЕРКА НА ПОТРОШЕНИОТ СООБРАЌАЈ

  Бидете безгрижни! Преку порталот на Neotel имате постојана контрола на потрошениот сообраќај.

  Домашни корисници  /  Телефонија

  Доколку не сте корисник на WiMAX, Неотел фиксната телефонија ви е достапна преку големиот број партнери (кабелски оператори) на Неотел низ Македонија. Пакетите достапни преку нашите партнери се следните:

  Пакети

  Доколку не сте корисник на WiMAX, Неотел фиксната телефонија ви е достапна преку големиот број партнери (кабелски оператори) на Неотел низ Македонија. Пакетите достапни преку нашите партнери се следните:

  177 ден./мес.

  Пакет 150

  Разговори во мрежата на Неотел
 • Неограничено во првите 3 месеци
 • 200 мин. по првите 3 месеци
 • Разговори кон другите фиксни оператори
 • 100 мин.
 • Повеќе
  354 ден./мес.

  Пакет 300

  Раговори во мрежата на Неотел
 • Промотивно! Неограничено
 • Раговори кон други фиксни оператори
 • 200 мин.
 • Повеќе

  Тарифирање

  Пренос на број

  Брзо и едноставно!

  Преносливоста на број претставува промена на оператор и обезбедување право да го задржите постојниот број во исто нумеричко подрачје.

  Сè што треба да направите е да ги следите следниве чекори:

  1. Да ги подмирете сите отворени сметки кон постојниот оператор.

  2. Да поднесете барање за пренос на број во нашиот продажен салон или преку нашите партнери во земјата.

  Што понатаму?

  Потоа барањето се доставува до соодветниот оператор. Истиот во рок од 1 ден се произнесува по барањето. По одобрувањето на барањето Вие станувате наш претплатник. Со префрлувањето во Неотел, Ви останува истиот број како и порано! Доколку барањето е одбиено, имате можност повторно да ја започнете постапката.

  За повеќе информации јавете се на 02/ 55 11 112.

  null

  Домашни корисници  /  Уреди

  Домашни корисници  /  Мој Неотел

  Домашни корисници  /  Телевизија

  Што е neoTV?

  Нудиме нов концепт на интерактивна телевизија достапна не само на вашиот телевизор. Сега ви нудиме гледање на било кој смарт уред кога сакате од каде сакате!

  ТВ канали

  Направивме селекција од најгледаните канали без притоа да гледаме на бројката на канали како квалитет на neoTV туку квалитетот на каналите како карактеристика која ќе не направи различни од останатите.