Интернет  /  neoNET Fix

750 ден./мес.*
Еднократен надомест: 0 ден.

Fix 100

neoNet Fix
 • Брзина до 8 Mbps / 1 Mbps
 • 100 GB интернет сообраќај
 • Повеќе
  1.050 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.

  Fix 300

  neoNet Fix
 • Брзина до 10 Mbps / 1 Mbps
 • 300 GB интернет сообраќај
 • Повеќе
  1.450 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.

  Fix PRO

  neoNet Fix
 • Брзина до 12 Mbps / 1 Mbps
 • Неограничен интернет сообраќај
 • Повеќе
  * Прикажаните цени се за договор склучен на 2 години и во истите е вклучен 18% ДДВ.

  ЗА СИТЕ ПРЕТПЛАТИ

  Вклучено во сите претплати на интернет пакети


  24 ЧАСОВНА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

  За какви и да е проблеми со услугата достапна е 24-часовна техничка поддршка на бројот 02/55 11 111.

  АКТИВИРАЊЕ БЕЗ ЕДНОКРАТЕН НАДОМЕСТ

  Активирањето на сите пакети склучени на договор од 2 и 1 година е без еднократен надомест.

  БЕСПЛАТЕН БЕЗЖИЧЕН РУТЕР

  Бесплатен безжичен рутер е дел од стандардната опрема што ја добивате. Воспоставете безжична мрежа и сурфајте на кој и да е уред без ограничување во кој и да е дел од вашиот дом.

  ПРОВЕРКА НА ПОТРОШЕНИОТ СООБРАЌАЈ

  Бидете безгрижни! Преку порталот на Neotel имате постојана контрола на потрошениот сообраќај.

  Интернет  /  neoNET Fiber

  990 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.

  Fiber 40/40

  neoNet Fiber
 • Брзина до 40 Mbps / 40 Mbps
 • 100 GB интернет сообраќај
 • Повеќе
  1.390 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.

  Fiber 50/50

  neoNet Fiber
 • Брзина до 50 Mbps / 50 Mbps
 • 600 GB интернет-сообраќај
 • Повеќе
  1.590 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.

  Fiber 60/60

  neoNet Fiber
 • Брзина до 60 Mbps / 60 Mbps
 • 800 GB интернет сообраќај
 • Повеќе
  * Прикажаните цени се за договор склучен на 2 години и во истите е вклучен 18% ДДВ.

  ЗА СИТЕ ПРЕТПЛАТИ

  Вклучено во сите претплати на интернет пакети


  24 ЧАСОВНА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

  За какви и да е проблеми со услугата достапна е 24-часовна техничка поддршка на бројот 02/55 11 111.

  АКТИВИРАЊЕ БЕЗ ЕДНОКРАТЕН НАДОМЕСТ

  Активирањето на сите пакети склучени на договор од 2 и 1 година е без еднократен надомест.

  ТЕЛЕФОНСКА ЛИНИЈА СО МИНИМАЛНА ДОПЛАТА

  Со најевтина претплата од само 60 ден. месечно можете да вклучите фиксна телефонија во рамките на пакетот.

  ПРОВЕРКА НА ПОТРОШЕНИОТ СООБРАЌАЈ

  Бидете безгрижни! Преку порталот на Neotel имате постојана контрола на потрошениот сообраќај.

  Интернет  /  neoNET WiMAX

  Со neoNet WiMAX пакетите веќе не е битно каде го користите интернетот. Сега без посебна процедура пренесете ја антената на друга локација и сурфајте без ограничување.
  590 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.

  Net 100

  neoNet WiMAX
 • Брзина до 8 Mbps / 1 Mbps
 • 100 GB интернет сообраќај
 • Повеќе
  890 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.

  Net 300

  neoNet WiMAX
 • Брзина до 10 Mbps / 1 Mbps
 • 300 GB интернет сообраќај
 • Повеќе
  1.290 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.

  Net PRO

  neoNet WiMAX
 • Брзина до 12 Mbps / 1 Mbps
 • Неограничен интернет сообраќај
 • Повеќе
  * Прикажаните цени се за договор на 2 години и истите е вклучен 18% ДДВ.

  ЗА СИТЕ ПРЕТПЛАТИ

  Вклучено во сите претплати на интернет пакети


  24 ЧАСОВНА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

  За какви и да е проблеми со услугата достапна е 24-часовна техничка поддршка на бројот 02/55 11 111.

  АКТИВИРАЊЕ БЕЗ ЕДНОКРАТЕН НАДОМЕСТ

  Активирањето на сите пакети склучени на договор од 2 и 1 година е без еднократен надомест.

  ТЕЛЕФОНСКА ЛИНИЈА СО МИНИМАЛНА ДОПЛАТА

  Со најевтина претплата од само 60 ден. месечно можете да вклучите фиксна телефонија во рамките на пакетот.

  ПРОВЕРКА НА ПОТРОШЕНИОТ СООБРАЌАЈ

  Бидете безгрижни! Преку порталот на Neotel имате постојана контрола на потрошениот сообраќај.