Пакети со услуги  /  neoTrio

neoTrio Fix

Уживајте во новиот концепт на интерактивна телевизија neoTV заедно со неограничен интернет и бесплатна телефонска линија во еден пакет.

1.190 ден./мес.*
Еднократен надомест: 0 ден.

neoTrio Fix Start

neoTV
 • До 80 ТВ канали (16 HD канали)
 • neoTV на 2 смарт уреда
 • neoNet Fix
 • Неограничен интернет
 • neoPhone
 • Неограниченo во мрежата на Neotel
 • Повеќе
  1.390 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.

  neoTrio Fix Optima

  neoTV
 • До 90 ТВ канали (23 HD канали)
 • Дополнителен ТВ пакет - FilmBox
 • neoTV на 2 смарт уреда
 • neoNet Fix
 • Неограничен интернет
 • neoPhone
 • Неограниченo во мрежата на Neotel
 • Повеќе
  1.490 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.

  neoTrio Fix Ultra

  neoTV
 • До 90 ТВ канали (23 HD канали)
 • Дополнителен ТВ пакет - FilmBox
 • neoTV на 2 смарт уреда
 • neoNet Fix
 • Неограничен интернет
 • neoPhone
 • Неограниченo во мрежата на Neotel
 • 500 мин. кон останатите фиксни мрежи
 • Повеќе

  neoTrio Fiber

  За оние на кои им треба повеќе тука се neoTrio Fiber пакетите со неограничен интернет со оптички брзини, интерактивната телевизија neoTV и бесплатна телефонска линија.

  1.490 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.

  neoTrio Fiber Start

  neoTV
 • До 80 ТВ канали (16 HD канали)
 • neoTV на 2 смарт уреда
 • neoNet Fiber
 • Брзина до 50 Mbps/50 Mbps
 • Неограничен интернет
 • neoPhone
 • Неограниченo во мрежата на Neotel
 • Повеќе
  1.690 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.

  neoTrio Fiber Optima

  neoTV
 • До 90 ТВ канали (23 HD канали)
 • Дополнителен ТВ пакет - FilmBox
 • neoTV на 2 смарт уреда
 • neoNet Fiber
 • Брзина до 50 Mbps/50 Mbps
 • Неограничен интернет
 • neoPhone
 • Неограниченo во мрежата на Neotel
 • Повеќе
  1.790 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.

  neoTRIO Fiber Ultra

  neoTV
 • До 90 ТВ канали (23 HD канали)
 • Дополнителен ТВ пакет - FilmBox
 • neoTV на 2 смарт уреда
 • neoNet Fiber
 • Брзина до 50 Mbps/50 Mbps
 • Неограничен интернет
 • neoPhone
 • Неограниченo во мрежата на Neotel
 • 500 мин. кон останатите фиксни мрежи
 • Повеќе
  * Прикажаните цени се за договор склучен на 2 години и во истите е вклучен 18% ДДВ.

  ВКЛУЧЕНО ВО СИТЕ NEOTRIO ПРЕТПЛАТИ

  Можности кои ви ги нуди neoTV

  NEOTV НАСЕКАДЕ СО ВАС!

  Со секој neoTrio пакет добивате можност да ја користите neoTV апликацијата на 2 смарт уреда каде и да сте.

  МИНИ КОМПЈУТЕР

  Set top box уредот преку кој уживате на вашиот телевизор сега добива нова функција. Со него добивате мини компјутер со Android™ оперативен систем и пристап до бројни апликации од Google Play.

  NEOTV И НА ТВОЈОТ ЛАПТОП!

  Покрај можноста на гледате на вашиот смарт уред, не пропуштајте ништо ни кога сте на вашиот компјутер.

  ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА

  Денес гледањето телевизија е незамисливо без опциите снимање, паузирање и премотување на програмата во живо. Со neoTV сите опции се вклучени во сите пакети.

  Што е neoTV?
  Проверете зошто neoTV е поразличен од останатите ТВ сервиси.
  Повеќе
  ТВ канали
  Селекција од најгледаните канали со тенденција постојано да се зголемува.
  Повеќе

  ЗА СИТЕ ПРЕТПЛАТИ

  Вклучено во сите neoTrio претплати


  24-ЧАСОВНА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

  За какви и да е проблеми со услугата достапна е 24-часовна техничка поддршка на бројот 02/55 11 111.

  АКТИВИРАЊЕ БЕЗ ЕДНОКРАТЕН НАДОМЕСТ

  Активирањето на сите пакети склучени на договор од 2 и 1 година е без еднократен надомест.

  ВКЛУЧЕНИ БЕСПЛАТНИ РАЗГОВОРИ

  Со сите neoTrio пакети добивате неограничени бесплатни разговори во мрежата на Neotel.

  НЕОГРАНИЧЕН ИНТЕРНЕТ

  Нема потреба да внимавате колку сте потрошиле интернет сообраќај. Сите neoTrio пакети се со неограничен интернет сообраќај.

  Пакети со услуги  /  neoNet + Phone

  Fix + Phone

  750 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.
  Промотивно Fix 100 + Phone пакет по цена од Fix 100 интернет пакет.

  Fix 100 + Phone

  neoNet Fix
 • Брзина до 8 Mbps / 1 Mbps
 • 100 GB интернет сообраќај
 • neoPhone
 • Неограничено во мрежата на Neotel
 • Повеќе
  1.050 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.
  Промотивно Fix 300 + Phone пакет по цена од Fix 300 интернет пакет.

  Fix 300 + Phone

  neoNet Fix
 • Брзина до 10 Mbps / 1 Mbps
 • 300 GB интернет сообраќај
 • neoPhone
 • Неограничено во мрежата на Neotel
 • Повеќе
  1.450 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.
  Промотивно Fix PRO + Phone пакет по цена од Fix PRO интернет пакет.

  Fix PRO + Phone

  neoNET Fix
 • Брзина до 12 Mbps / 1 Mbps
 • Неограничен интернет сообраќај
 • neoPHONE
 • Неограничено во мрежата на Neotel
 • Повеќе

  Fiber + Phone

  1.090 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.

  Fiber 40/40 + Phone

  neoNet Fiber
 • Брзина до 40 Mbps / 40 Mbps
 • 100 GB интернет сообраќај
 • neoPhone
 • Неограничено во мрежата на Neotel
 • Повеќе
  1.490 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.

  Fiber 50/50 + Phone

  neoNet Fiber
 • Брзина до 50 Mbps / 50 Mbps
 • 600 GB интернет сообраќај
 • neoPhone
 • Неограничено во мрежата на Neotel
 • Повеќе
  1.690 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.

  Fiber 60/60 + Phone

  neoNet Fiber
 • Брзина до 60 Mbps / 60 Mbps
 • 800 GB интернет сообраќај
 • neoPhone
 • Неограничено во мрежата на Neotel
 • Повеќе

  Net + Phone

  650 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.

  Net 100 + Phone

  neoNet WiMAX
 • Брзина до 8 Mbps / 1 Mbps
 • 100 GB интернет сообраќај
 • neoPhone
 • Неограничено во мрежата на Neotel
 • Повеќе
  950 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.

  Net 300 + Phone

  neoNet WiMAX
 • Брзина до 10 Mbps / 1 Mbps
 • 300 GB интернет сообраќај
 • neoPhone
 • Неограничено во мрежата на Neotel
 • Повеќе
  1.350 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.
  Промотивно Net PRO + Phone пакет по цена од Net PRO интернет пакет.

  Net PRO + Phone

  neoNet WiMAX
 • Брзина до 12 Mbps / 1 Mbps
 • Неограничен интернет сообраќај
 • neoPhone
 • Неограничено во мрежата на Neotel
 • Повеќе
  * Прикажаните цени се за договор склучен на 2 години и во истите е вклучен 18% ДДВ.

  ЗА СИТЕ ПРЕТПЛАТИ

  Вклучено во сите претплати neoNet + Phone

  24 ЧАСОВНА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

  За какви какви и да е проблеми со услугата достапна е 24-часовна техничка поддршка на бројот 02/55 11 111.

  АКТИВИРАЊЕ БЕЗ ЕДНОКРАТЕН НАДОМЕСТ

  Активирањето на сите пакети склучени на договор од 2 и 1 година е без еднократен надомест.

  ВКЛУЧЕНИ БЕСПЛАТНИ РАЗГОВОРИ

  Со сите neoNet + Phone пакети добивате неограничени бесплатни разговори во мрежата на Neotel.

  ПРОВЕРКА НА ПОТРОШЕНИОТ СООБРАЌАЈ

  Бидете безгрижни! Преку порталот на Neotel имате постојана контрола на потрошениот сообраќај.