neoTrio  /  neoTrio Fix

Уживајте во новиот концепт на интерактивна телевизија neoTV заедно со неограничен интернет и бесплатна телефонска линија во еден пакет.
* Прикажаните цени се за договор склучен на 2 години и во истите е вклучен 18% ДДВ.

ВКЛУЧЕНО ВО СИТЕ NEOTRIO ПРЕТПЛАТИ

Можности кои ви ги нуди neoTV

NEOTV НАСЕКАДЕ СО ВАС!

Со секој neoTrio пакет добивате можност да ја користите neoTV апликацијата на 2 смарт уреда каде и да сте.

МИНИ КОМПЈУТЕР

Set top box уредот преку кој уживате на вашиот телевизор сега добива нова функција. Со него добивате мини компјутер со Android™ оперативен систем и пристап до бројни апликации од Google Play.

NEOTV И НА ТВОЈОТ ЛАПТОП!

Покрај можноста на гледате на вашиот смарт уред, не пропуштајте ништо ни кога сте на вашиот компјутер.

ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА

Денес гледањето телевизија е незамисливо без опциите снимање, паузирање и премотување на програмата во живо. Со neoTV сите опции се вклучени во сите пакети.

Што е neoTV?
Проверете зошто neoTV е поразличен од останатите ТВ сервиси.
Повеќе
ТВ канали
Селекција од најгледаните канали со тенденција постојано да се зголемува.
Повеќе

ЗА СИТЕ ПРЕТПЛАТИ

Вклучено во сите neoTrio претплати


24-ЧАСОВНА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

За какви и да е проблеми со услугата достапна е 24-часовна техничка поддршка на бројот 02/55 11 111.

АКТИВИРАЊЕ БЕЗ ЕДНОКРАТЕН НАДОМЕСТ

Активирањето на сите пакети склучени на договор од 2 и 1 година е без еднократен надомест.

ВКЛУЧЕНИ БЕСПЛАТНИ РАЗГОВОРИ

Со сите neoTrio пакети добивате неограничени бесплатни разговори во мрежата на Neotel.

НЕОГРАНИЧЕН ИНТЕРНЕТ

Нема потреба да внимавате колку сте потрошиле интернет сообраќај. Сите neoTrio пакети се со неограничен интернет-сообраќај.
ТИ ТРЕБА ПАКЕТ СО ОСНОВЕН ИЗБОР НА КАНАЛИ?

Доколку не ви требаат сите канали изберете го пакетот neoTrio Basic и комбинирајте го со дополнителните ТВ пакети кои сметате дека ви се потребни.
990 ден./мес.*

neoTrio Fix Basic

neoTV
 • До 15 ТВ канали
 • neoTV апликација за до 2 смарт уреди
 • neoNet Fix
 • Брзина до 10 Mbps/1 Mbps
 • Неограничен интернет-сообраќај
 • neoPhone
 • Неограниченo во мрежата на Neotel
 • Повеќе

  neoTrio  /  neoTrio Fiber

  За оние на кои им треба повеќе тука се neoTrio Fiber пакетите со неограничен интернет со оптички брзини, интерактивната телевизија neoTV и бесплатна телефонска линија.
  * Прикажаните цени се за договор склучен на 2 години и во истите е вклучен 18% ДДВ.

  ВКЛУЧЕНО ВО СИТЕ NEOTRIO ПРЕТПЛАТИ

  Можности кои ви ги нуди neoTV

  NEOTV НАСЕКАДЕ СО ВАС!

  Со секој neoTrio пакет добивате можност да ја користите neoTV апликацијата на 2 смарт уреда каде и да сте.

  МИНИ КОМПЈУТЕР

  Set top box уредот преку кој уживате на вашиот телевизор сега добива нова функција. Со него добивате мини компјутер со Android™ оперативен систем и пристап до бројни апликации од Google Play.

  NEOTV И НА ТВОЈОТ ЛАПТОП!

  Покрај можноста на гледате на вашиот смарт уред, не пропуштајте ништо ни кога сте на вашиот компјутер.

  ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА

  Денес гледањето телевизија е незамисливо без опциите снимање, паузирање и премотување на програмата во живо. Со neoTV сите опции се вклучени во сите пакети.

  Што е neoTV?
  Проверете зошто neoTV е поразличен од останатите ТВ сервиси.
  Повеќе
  ТВ канали
  Селекција од најгледаните канали со тенденција постојано да се зголемува.
  Повеќе

  ЗА СИТЕ ПРЕТПЛАТИ

  Вклучено во сите neoTrio претплати


  24-ЧАСОВНА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

  За какви и да е проблеми со услугата достапна е 24-часовна техничка поддршка на бројот 02/55 11 111.

  АКТИВИРАЊЕ БЕЗ ЕДНОКРАТЕН НАДОМЕСТ

  Активирањето на сите пакети склучени на договор од 2 и 1 година е без еднократен надомест.

  ВКЛУЧЕНИ БЕСПЛАТНИ РАЗГОВОРИ

  Со сите neoTrio пакети добивате неограничени бесплатни разговори во мрежата на Neotel.

  НЕОГРАНИЧЕН ИНТЕРНЕТ

  Нема потреба да внимавате колку сте потрошиле интернет сообраќај. Сите neoTrio пакети се со неограничен интернет сообраќај.