Телефонија  /  Пакети

Доколку не сте корисник на WiMAX, Неотел фиксната телефонија ви е достапна преку големиот број партнери (кабелски оператори) на Неотел низ Македонија. Пакетите достапни преку нашите партнери се следните:
177 ден./мес.

Пакет 150

Разговори во мрежата на Неотел
 • Неограничено во првите 3 месеци
 • 200 мин. по првите 3 месеци
 • Разговори кон другите фиксни оператори
 • 100 мин.
 • Повеќе
  354 ден./мес.

  Пакет 300

  Раговори во мрежата на Неотел
 • Промотивно! Неограничено
 • Раговори кон други фиксни оператори
 • 200 мин.
 • Повеќе

  Телефонија  /  Тарифирање

  ЛОКАЛНИ ПОВИЦИ Цени без 18% ДДВ Цени со 18% ДДВ
  Во мрежата на Неотел* 0,4 ден. 0,47 ден.
  Кон други фиксни оператори – нормална тарифа 0,95 ден. 1,12 ден.
  Кон други фиксни оператори – евтина тарифа 0,55 ден. 0,65 ден.

  НАЦИОНАЛНИ ПОВИЦИ Цени без 18% ДДВ Цени со 18% ДДВ
  Во мрежата на Неотел* 0,85 ден. 1 ден.
  Кон други фиксни оператори – нормална тарифа 1,5 ден. 1,77 ден.
  Кон други фиксни оператори – евтина тарифа 1 ден. 1,18 ден.
  ПОВИЦИ КОН МОБИЛНИ БРОЕВИ Цени без 18% ДДВ Цени со 18% ДДВ
  T-Mobile, ONE, VIP – преку цел ден 6,8 ден. 8,02 ден.

  *Цената важи зависно од избраниот пакет. Прикажаните цени се за минута разговор. Времетрање на тарифи: нормална 08:00 – 20:00 – евтина 20:00 – 08:00. Тарифите кон останатите држави кои не се прикажани во табелите можете да ги погледнете ТУКА.

  ЦЕНИ НА МЕЃУНАРОДНИ РАЗГОВОРИ – ПОПУЛАРНИ ЗЕМЈИ
  Кон фиксни мрежи Кон мобилни мрежи
  Без 18% ДДВ Со 18% ДДВ Без 18% ДДВ Со 18% ДДВ
  САД 8,90 ден. 10,5 ден. 8,90 ден. 10,5 ден.
  Канада 8,90 ден. 10,5 ден. 8,90 ден. 10,5 ден.
  Австралија 8,90 ден. 10,5 ден. 33,05 ден. 39 ден.
  Нов Зеланд 8,90 ден. 10,5 ден. 44,92 ден. 53 ден.
  Албанија 11,86 ден. 14 ден. 15,25 ден. 18 ден.
  Србија 11,86 ден. 14 ден. 25,42 ден. 30 ден.
  Хрватска 13,56 ден. 16 ден. 15,25 ден. 18 ден.
  Бугарија 8,90 ден. 10,5 ден. 11,86 ден. 14 ден.
  Грција 8,90 ден. 10,5 ден. 25,42 ден. 30 ден.
  Германија 13,56 ден. 16 ден. 29,66 ден. 35 ден.
  Велика Британија 8,90 ден. 10,5 ден. 29,66 ден. 35 ден.
  Италија 8,90 ден. 10,5 ден. 29,66 ден. 35 ден.
  Франција 8,90 ден. 10,5 ден. 29,66 ден. 35 ден.
  Русија 8,90 ден. 10,5 ден. 29,66 ден. 35 ден.
  Словенија 8,90 ден. 10,5 ден. 25,42 ден. 30 ден.
  Турција 13,56 ден. 16 ден. 25,42 ден. 30 ден.

  Телефонија  /  Пренос на број

  Брзо и едноставно!

  Преносливоста на број претставува промена на оператор и обезбедување право да го задржите постојниот број во исто нумеричко подрачје.

  Сè што треба да направите е да ги следите следниве чекори:

  1. Да ги подмирете сите отворени сметки кон постојниот оператор.

  2. Да поднесете барање за пренос на број во нашиот продажен салон или преку нашите партнери во земјата.

  Што понатаму?

  Потоа барањето се доставува до соодветниот оператор. Истиот во рок од 1 ден се произнесува по барањето. По одобрувањето на барањето Вие станувате наш претплатник. Со префрлувањето во Неотел, Ви останува истиот број како и порано! Доколку барањето е одбиено, имате можност повторно да ја започнете постапката.

  За повеќе информации јавете се на 02/ 55 11 112.

  null