ВИДЕОТЕКА СО ПОВЕЌЕ ОД 800 СОДЖИНИ СО МАКЕДОНСКИ ПРЕВОД

БОГАТА ВИДЕОТЕКА

Најбогата база на филмови и документарни наслови од европскиот континент

МАКЕДОНСКИ ПРЕВОД

Целата содржина од видеотеката на Cinesquare е со македонски превод

ИНСТАНТ ПЛАЌАЊЕ

Изнајмената содржина се плаќа веднаш со електронска каричка

Гледај што сакаш кога сакаш!

Голем база на филмови и документарни емисии достапни директно преку далечинското од neoTV.

Избери како најмногу ти одговара

1 МЕСЕЦ

30 дена
123 ден.
  • List Item #3

3 МЕСЕЦИ

90 дена
307 ден.
  • List Item #3

12 МЕСЕЦИ

365 дена
983 ден.
  •  

Доколку не ти одговара претплата на даден период изнајми поединечно филм по цени од 16 ден., 31 ден. и 62 ден. по содржина. 

Како да активираш?

Активирање на апликција Cinesquare

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis icing elit, sed do eiusmod tempor incid ut labore et dolore magna aliqua Ut enim ad min.

Oct
2018
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis icing elit, sed do eiusmod tempor incid ut labore et dolore magna aliqua Ut enim ad min.
Aug
2018
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis icing elit, sed do eiusmod tempor incid ut labore et dolore magna aliqua Ut enim ad min.