Известување за времено исклучување на канали

Поради регулирање на авторските права за телевизиските канали HRТ1, HRТ2, HRТ4, Rai1, Rai2, TRT, TVE, RTL, RT, SAT од 01.01.2021 се во времен прекин. 

За сите дополнителни информации благовремено ќе бидете известени. 

Благодариме на разбирањето.

Вести

Известување до корисниците

Како резултат на новонастанатата состојба со Еуростандард Банка, сакаме да ве известиме дека отсега нема да може да ги вршите вашите уплати за сметки од

Повеќе »
Вести

ПРИВРЕМЕН ПРЕКИНИ НА ТВ-КАНАЛИТЕ КАКО ПРОТЕСТОТ ПОРАДИ НАМЕТНАТИТЕ НЕУСТАВНИ ОБВРСКИ ВО ЗАКОНОТ ЗА АУДИО И АУДИОВИЗУЕЛНИ УСЛУГИ

Почитувани корисници, Сакаме да ве информираме дека сме принудени да почнеме со времени прекини во реемитувањето на сите телевизиски програми, освен јавниот сервис МРТ од

Повеќе »