neoTrio  /  neoTrio Fix

Уживајте во новиот концепт на интерактивна телевизија neoTV заедно со неограничен интернет и бесплатна телефонска линија во еден пакет.

neoTRIO Fix Basic

neoTV интерактивна телевизија

 • Телевизиски пакет со до 15 вклучени канали
 • Вклучен Neotel Set Top Box со Android™ оперативен систем и пристап до сите омилени апликации од Google Play
 • Интерактивни опции: Паузирање, снимање, премотување, потсетник, снимки од последните 3 дена, родителска контрола
 • Можност за гледање neoTV на 2 смарт уреда (смартфон или таблет) од каде и да е
 • Можност за гледање neoTV на вашиот компјутер од каде и да е
 • Можност за приклучок на дополнителен втор ТВ уред (Neotel Set Top Box) – 100 ден./мес. со ДДВ
 • neoDisk – 6 часа простор за снимање на програмата во живо

neoNET Fix

 • Брзина до 10 Mbps / 1 Mbps (download/upload)*
 • Неограничен интернет сообраќај
 • Вклучен WiFi рутер
 • Динамичка IP адреса

neoPHONE

 • Неограничени разговори во мрежата на Neotel
 • Идентификација на повик (CLIP) – бесплатно
 • Повици на итни броеви (192, 193, 194, 195) – бесплатно
 • Интервал на тарифирање на 1 минута по редовен ценовник
 • Пренос на број – бесплатно

Дополнителни услуги

 • Надомест за инсталација со екипа на Neotel – 1.490 ден.
 • Трошок за интервенција на терен за отстранување дефект по вина на претплатникот – 1.416 ден.
*Линиската брзина за интернет пристап го означува вкупниот проток на податоци преку ADSL линијата кој може да се оствари по сите основи, вклучувајќи интернет, телефонија, телевизија. Брзината на пристап на интернет услугата може да зависи од повеќе фактори: брзината на веб страницата на која се пристапува, оптовареноста на глобалната интернет мрежа, конфигурацијата на компјутерот на корисникот, растојанието од ADSL приклучокот до мрежната инфраструктура, и други. Ако не може да се постигне линиската брзина дефинирана со пакетот, операторот се обврзува да ја испорача највисоката можна брзина, при што минималната брзина на проток на податоци нема да биде помала од 5 Mbps/512 Kbps (download/upload) во 95% од времето во текот на еден месец.
Во пакетите е вклучена 1 линија за фиксна телефонија со 1 говорен канал. Претплатникот може да добие нумерација (број) од серијата на Неотел бесплатно или може да го пренесе својот постоечки број од мрежата на друг оператор, бесплатно.

Вклучени ТВ канали во neoTrio Fix Basic

Основен пакет на канали

HD

250px-Logo_of_the_Macedonian_Television_2012.svg

250px-Logo_of_the_Macedonian_Television_2012_-_second_channel.svg

HD

2000px-Logo_of_Kanal_5.svg

HD

2000px-Logo_of_Sitel.svg

HD

alfa-tv-mk

24_vesti_logo

HD

telma_logotip_kirilica_pozitiv_rgb_1_converted

HD

Alsat_M.svg

HD

Shenja logokanal5plusSitel-3mktv3nasa-tv-logo

HD


Tera televizija LOGO transparent KOCKA*

HD

tv-nova

tvkoha1*

HD

– Канали со HD резолуција

ДОПОЛНИТЕЛНИ ПАКЕТИ СО КАНАЛИ

Пакети со канали кои не се вклулени во месечната претплата на neoTrio пакетите.

Дигиталб Basic

 • Top Channel HD
 • Top News
 • My Music
 • Klan TV HD
 • EXP Shkence
 • Folklorit
 • Bang Bang
 • Junior TV
 • EXP Natyre
 • Film Aksion
 • Film Komedi
 • Klan Kosova
 • SNews HD
100 ден./мес.

Дигиталб Family

 • Top Channel HD
 • Top News
 • My Music
 • Klan TV HD
 • EXP Shkence
 • Folklorit
 • Bang Bang
 • Junior TV
 • Cufo TV
 • EXP Natyre
 • Film Aksion
 • Film Komedi
 • Film Triller

 • Klan Kosova
 • SNews HD
 • Stinet
 • T HD
 • ABC News
 • News 24
 • Report TV
 • IN TV
 • Tribuna Channel
 • Music Al
 • X1
 • X2

250 ден./мес.

Дигиталб Total

 • Top Channel HD
 • Top News
 • My Music
 • Klan TV HD
 • EXP Shkence
 • EXP Histori
 • EXP Natyre
 • Supersonic
 • Folklorit
 • Bang Bang
 • Junior TV
 • Cufo TV
 • Family Channel

 • Film 1 HD
 • Film 2 HD
 • Film Hits
 • Film Hits +1
 • Film Autor
 • Film Drame
 • Film Aksion
 • Film Komedi
 • Film Triller
 • Klan Kosova
 • SNews HD
 • Stinet

 • T HD
 • ABC News
 • Scan TV
 • UTV Education
 • News 24
 • Report TV
 • IN TV
 • Tribuna Channel
 • Music Al
 • X1
 • X2
 • StarsXXX
 • Dorcel HD

350 ден./мес.

FilmBox

Пакетот е вклучен во:

neoTrio Fix Optima, neoTrio Fix Ultra, neoTrio Fiber Optima, neoTrio Fiber Ultra

 • Film Box HD
 • Film Box Plus
 • Film Box Arthouse
 • 360 Tune Box
 • Docubox HD
 • Fashion Box HD
 • Fight Box HD
 • Fast and Fun Box
 • Erox HD
 • Eroxxx HD
250 ден./мес.

Музички пакет

Пакетот е вклучен во:

neoTrio Fix Start, neoTrio Fix Optima, neoTrio Fix Ultra, neoTrio Fiber Start, neoTrio Fiber Optima, neoTrio Fiber Ultra

 • MTV Dance
 • MTV rocks
 • MTV hits
 • VH-1
 • VH1 classic
 • Trace Urban
 • Fashion box HD
 • 360 Tune Box
 • Grand Narodna
100 ден./мес.

Спортски пакет

Пакетот е вклучен во:

neoTrio Fix Start, neoTrio Fix Optima, neoTrio Fix Ultra, neoTrio Fiber Start, neoTrio Fiber Optima, neoTrio Fiber Ultra

 • SportKlub 1
 • SportKlub 2
 • SportKlub 3
 • SportKlub 4
 • SportKlub 5
 • SportKlub 6
 • Eurosport 1
 • Eurosport 2
 • SK Golf
 • Trace Sport Stars HD
 • Fast and fun HD
 • Fight Box HD
150 ден./мес.

Детски пакет

Пакетот е вклучен во:

neoTrio Fix Start, neoTrio Fix Optima, neoTrio Fix Ultra, neoTrio Fiber Start, neoTrio Fiber Optima, neoTrio Fiber Ultra

 • Da Vinci Learning
 • Nick Jr
 • Cartoon Network
 • Jim Jam
 • MiniUltra
 • Boomerang
 • Nickelodeon
 • Ultra
100 ден./мес.

Fox пакет

Пакетот е вклучен во:

neoTrio Fix Start, neoTrio Fix Optima, neoTrio Fix Ultra, neoTrio Fiber Start, neoTrio Fiber Optima, neoTrio Fiber Ultra

 • Fox International
 • Fox Movies
 • Fox Crime
 • Fox Life
 • National Geographic
 • NG Wild
 • 24 Kitchen
100 ден./мес.

*Активирањето на дополнителните ТВ пакети се врши со потпишување на Анекс на Договорот во продажен салон. Времетраењето на користењето на дополнителните пакети ќе биде соодветно еднакво на времетраењето на Договорот за избраниот ТВ пакет од понудата. Дополнителните ТВ пакети не може да се приклучат доколку претплатникот има договор на неопределено време. Доколку се деактивираат предвремено, претплатникот е обврзан да плати договорни пенали според табелата за Еднократна договорна казна. Дополнителните ТВ пакети целосно или делумно содржински може да се менуваат во текот на траењето на договорот, зависно од понудата на Неотел и зависно од склучените договори со имателите на правата за каналите, зависно од законската регулатива и слично.

ВКЛУЧЕНО ВО NEOTRIO FIX BASIC ПРЕТПЛАТАТА

NEOTV НАСЕКАДЕ СО ВАС!

Со секој neoTrio пакет добивате можност да ја користите neoTV апликацијата на 2 смарт уреда каде и да сте.

МИНИ КОМПЈУТЕР

Set top box уредот преку кој уживате на вашиот телевизор сега добива нова функција. Со него добивате мини компјутер со Android™ и пристап до бројни апликации од Google Play.

NEOTV И НА ТВОЈОТ ЛАПТОП!

Покрај можноста на гледате на вашиот смарт уред, не пропуштајте ништо ни кога сте на вашиот компјутер.

ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА

Денес гледањето на телевизија е незамисливо без опциите снимање, паузирање и премотување на програмата во живо. Со neoTV сите опции се вклучени во сите пакети.

24 ЧАСОВНА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

За какви и да е проблеми со услугата достапна е техничка поддршка на бројот 02/55 11 111 достапна 24 часа.

АКТИВИРАЊЕ БЕЗ ЕДНОКРАТЕН НАДОМЕСТ

Активирањето на сите пакети склучени на договор од 2 и 1 година се без еднократен надомест.

ВКЛУЧЕНИ БЕСПЛАТНИ РАЗГОВОРИ

Со сите neoTrio пакети добивате неограничени бесплатни разговори во мрежата на Neotel.

НЕОГРАНИЧЕН ИНТЕРНЕТ

Нема потреба да внимавате колку сте потрошиле интернет-сообраќај. Сите neoTrio пакети се со неограничен интернет-сообраќај.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

1.190 ден./мес.

Повеќе

neoTrio Fix Start

 • 80 ТВ канали (16 HD канали)
 • neoTV за на 2 смарт уреди
 • Неограничен интернет
1.490 ден./мес.

Повеќе

neoTRIO Fiber Start

 • 80 ТВ канали (16 HD канали)
 • neoTV за на 2 смарт уреди
 • Брзина до 50 Mbps / 50 Mbps
 • Неограничен интернет

Mobile WiMAX Blue

 • 20 GB преносен интернет
 • До 20 Mbps / 5 Mbps
 • 490 ден./мес.

  Повеќе

  990 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.

  neoTRIO Fix Basic

  990 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.
  1.190 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.

  neoTRIO Fix Basic

  1.190 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 0 ден.
  1.290 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 1.490 ден.

  neoTRIO Fix Basic

  1.290 ден./мес.*
  Еднократен надомест: 1.490 ден.
  Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
  за ние да ве контактираме