Толку Брз 2

Оптички интернет

1.090 890 ден./мес.*

Fiber 50

neoNet Fiber
До 50 Mbps / 50 Mbps
5000GB вклучен интернет

Повеќе

1.790 1.590 ден./мес.*

Fiber 100

neoNet Fiber
До 100 Mbps / 100 Mbps
5000GB вклучен интернет

Повеќе

2.390 2.090 ден./мес.*

Еднократен надомест: 0 ден.

Fiber 300

neoNet Fiber
До 300 Mbps/300 Mbps
5000GB вклучен интернет

Повеќе

Оптички интернет + Телевизија

1.490 1.290 ден./мес.*

Еднократен надомест: 0 ден.

neoTrio 50

neoTV
До 92 ТВ канали
neoTV на 2 смарт уреди
Android ТВ уред
neoNet Fiber
До 50 Mbps / 50 Mbps
5000 GBвклучен интернет

Повеќе

1.990 1.790 ден./мес.*

Еднократен надомест: 0 ден.

neoTrio 100

neoTV
До 92 ТВ канали
neoTV на 2 смарт уреди
Android ТВ уред
neoNet Fiber
До 100 Mbps / 100 Mbps
5000GB вклучен интернет

Повеќе

2.590 2.290 ден./мес.*

Еднократен надомест: 0 ден.

neoTrio 300

neoTV
До 92 ТВ канали
neoTV на 2 смарт уреди
Android ТВ уред
neoNet Fiber
До 300 Mbps/300 Mbps
5000GB вклучен интернет

Повеќе

Провери дали има оптика до твојот дом