muaj falas

Arena Sport pako

3

ZGJIDH NJË NGA PAKOT ME ÇMIM TË SHKËLQYER DHE NDIQ SA MË SHUMË SPORT VETËM NË NEOTV!

neoTrio 50

Optik
Kontratë 2 vjeçare
1490DEN.
1.390 DEN. muaj
 • Deri në 100 TV Kanale
 • Arena Sport - 3 muaj falas
 • Sport Klub & Eurosport të përfshirë
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Deri në 50 Mbps / 50 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
PROMO

neoTrio 100

Optik
Kontratë 2 vjeçare
1990DEN.
1.590 DEN. muaj
 • Deri në 100 TV Kanale
 • Arena Sport - 3 muaj falas
 • Sport Klub & Eurosport të përfshirë
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Deri në 100 Mbps / 100 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
PROMO

neoTrio 300

Optik
Kontratë 2 vjeçare
2590DEN.
2.190 DEN. mauj
 • Deri në 100 TV Kanale
 • Arena Sport - 3 muaj falas
 • Sport Klub & Eurosport të përfshirë
 • Android™ TV pajisje
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Deri në 300 Mbps / 300 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë
PROMO

Ju duhet vetëm internet optik?

MOS BËNI KOMPROMIS KUR BËHET FJALË PËR INTERNET STABIL DHE ME KUALITET

Si të bësh porosi? ​

Online prej webfaqes

Online prej webfaqes

Porositni menjëherë duke plotësuar formularin për pakon për të ciliën jeni interesuar.

Pika të shitjes

Pika të shitjes

Zbulo ku mund të lidhësh kontratë për shërbimet tona.
Kliko këtu

Porosi përmes telefonit

Porosi përmes telefonit

Paraqitu në kontakt qendrën dhe lidh kontratë përmes telefonit. Ne do të kujdesemi për dërgimin e dokumenteve
02/ 55 11 155

Kontrollo a ka optikë në shtëpinë tuaj!