Zgjidhni pako ideale për
nevojat tuaja

TRANSFERIM INASTANT

INSTALIM I SHPEJTË DHE I THJESHTË

24/7 MBËSHTETJE TEKNIKE

Net 20

Kontratë 2 vjeçare
LTE pa kabblo
790 DEN. muaj
  • Deri Në 20 Mbps / 2 Mbps
  • Internet i pakufizuar
  • WiFi ruter i përfshirë

Net 50/10

Kontratë 2 vjeçare
VDSL
1.090 DEN. muaj
  • Deri Në 50 Mbps / 10 Mbps
  • Internet i pakufizuar
  • WiFi ruter i përfshirë

Instant internet kur të dëshironi

Lidhni ruterin pa kabllo në rrymë dhe filloni të shfrytëzoni internetin menjëherë. Dëshironi në lokacion tjetër? Vetëm transferoni pajisjen dhe vazhdoni ta shfrytëzoni.

15-16-20-83-1-01_new

Nuk ke optikë nuk ke problem

Në rajonin tënd nuk ka optikë? Kontrolloni VDSL pakot e internetit dhe fitoni internet me shpejtësi të lartë përmes linjës standarde të telefonit.

Ви требаат дополнителни информации?

Оставете ни ги вашите податоци и нашите колеги ќе ве контактираат во најкус можен рок.