Нарачајте директно од твојата фотеља

Нарачајте веднаш и добијте 1 месец бесплатно!

СУПЕРИОРЕН ОПТИЧКИ ИНТЕРНЕТ

Те контактираме во однос на термин за инсталација по што наша екипа ја активира услугата.
СУПЕРБРЗ

ИНСТАНТ АКТИВАЦИЈА

Ви доставуваме безжичен рутер и ТВ-уред кои по вклучувањето во струја веднаш почнувате да ги користите.
БЕЗЖИЧЕН

Како да нарачаш?

1.
Внеси ги податоците

Одбери го посакуваниот пакет, притисни НАРАЧАЈ ВЕДНАШ и пополни го онлајн барањето.

2.
Пречекај го курирот​

Документите ќе бидат доставени по курирска служба.

3.
Потпиши ги документите

Провери ја точноста на податоците и доколку се во ред го потпишуваш договорот.

4.
Уживај во услугата

Согласно договорениот рок ја доставуваме услугата.

Промоцијата 1 месец бесплатно важи за договор склучен на 2 години за некој од пакетите за домашни корисници.
Документите се доставуваат во рок не поголем од 3 работни дена. Доколку се востанови дека на дадената локација не постои техничка можност договорот се поништува.
Можноста за онлајн нарачка на оптичите пакети е достапна за следните градови: Скопје, Куманово, Тетово, Кичево, Охрид, Битола, Прилеп, Струмица и Велес.
Можноста за онлајн нарачка на безжичните интернет пакети е достапна за следните градови: Скопје, Куманово, Тетово, Кичево, Гостивар, Охрид, Битола и Велес.