СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА ТЕТОВО!

Fiber 50

Договор на 2 години
790ден. месечно
 • До 50 Mbps / 50 Mbps
 • 5000 GB интернет-сообраќај
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

Fiber 100

Договор на 2 години
990ден. месечно
 • До 100 Mbps / 100 Mbps
 • 5000 GB интернет-сообраќај
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

ОПТИЧКИ ИНТЕРНЕТ СО СУПЕРИОРНИ БРЗИНИ

ОПТИЧКИ ИНТЕРНЕТ И ТЕЛЕВИЗИЈА СО ВКЛУЧЕНИ ДОПОЛНИТЕЛНИ КАНАЛИ

neoTrio 50

Договор на 2 години
1.290ден. месечно
 • До 112 ТВ канали (63 HD)
 • Вклучен пакет по избор (Arena Premium + или Tring Total)
 • Вклучени SportKlub & Eurosport
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • До 50 Mbps / 50 Mbps
 • 5000 GB интернет-сообраќај
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

neoTrio 100

Договор на 2 години
1.590ден. месечно
 • До 140 ТВ канали (69 HD)
 • Вклучени Arena Premium + и Tring Total
 • Вклучени SportKlub & Eurosport
 • neoTV на 2 смарт уреди
 • Android™ ТВ уред
 • До 100 Mbps / 100 Mbps
 • 5000 GB интернет-сообраќај
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

ОДБЕРЕТЕ СУПЕРИОРЕН ОПТИЧКИ ИНТЕРНЕТ ОД НЕОТЕЛ!

 • Гејминг

  За беспрекорно играње онлајн неопходна е стабилна врска со мал "ping". Затоа професионалните гејмери секогаш бираат оптички интернет.

 • Видео стриминг

  Сега не е проблем доколку повеќе членови во семејството гледаат видеа на интернет истовремено. Интернет брзината е доволна за сите!

 • Онлајн настава

  Бидете безгрижни со брз и стабилен интернет кој ќе го направи онлајн учењето, лесно како песна.

 • Работа од дома

  Со оптичкиот интернет вашата работа нема да "кочи", бидејќи вашето дете во моментот следи онлајн настава или гледа видеа на интернет.

Проверете дали има оптика во Вашиот дом!

  Како да нарачате?

  Онлајн преку веб-страницата

  Онлајн преку веб-страницата

  Нарачајте онлајн со пополнување на формата за даден пакет за кој сте заинтересирани.

  Продажни места

  Продажни места

  Обратете се кај нашиот продажен партнер "НЕОН системи" на ул. Илинденска бр. 215 или јавете се на 044/550-315

  Телефонска нарачка

  Телефонска нарачка

  Јавете се во контакт центарот и телефонски склучете договор. Ние ќе се погрижиме за доставата на документите!
  044/550-315