Одбери еден од пакетите по неверојатна цена во цело времетрање од договорот!

Супер брз оптички интернет за потребите на целото семејство

 • Онлајн настава

  Бидете безгрижни со брз и стабилен интернет кој ќе го направи онлајн учењето, лесно како песна.

 • Работа од дома

  Со оптичкиот интернет вашата работа нема да "кочи", бидејќи вашето дете во моментот следи онлајн настава или гледа видеа на интернет.

 • Видео стриминг

  Сега не е проблем доколку повеќе членови во семејството гледаат видеа на интернет истовремено. Интернет брзината е доволна за сите!

 • Гејминг

  За беспрекорно играње онлајн неопходна е стабилна врска со мал "ping". Затоа професионалните гејмери секогаш бираат оптички интернет.

Fiber 50

Оптички
Договор на 2 години
ДЕН.1090
790 ДЕН. месечно
 • До 50 Mbps / 50 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

Fiber 100

Оптички
Договор на 2 години
ДЕН.1790
1.190 ДЕН. месечно
 • До 100 Mbps / 100 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

Fiber 300

Оптички
Договор на 2 години
ДЕН.2390
1.890 ДЕН. месечно
 • До 300 Mbps / 300 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

Инстант безжичен ЛТЕ интернет кога ќе посакате

Приклучете го безжичниот рутер во струја и веднаш почнете да користите интернет. Сакате на друга локација? Само префлете го уредот и продолжете да користите.

NET 20

Безжичен ЛТЕ интернет
Договор на 2 години
ДЕН.790
690 ДЕН. месечно
 • До 20 Mbps / 2 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

Како да нарачате?

Онлајн преку веб-страницата

Онлајн преку веб-страницата

Нарачајте онлајн со пополнување на формата за даден пакет за кој сте заинтересирани.

Продажни места

Продажни места

Дознајте каде се може да случите договор за нашите услуги.
Кликни тука

Телефонска нарачка

Телефонска нарачка

Јавете се во контакт центарот и телефонски склучете договор. Ние ќе се погрижиме за доставата на документите!
02/ 55 11 155

Проверете дали има оптика во Вашиот дом!

  *Промотивната понуда важи од 25.11.2020 – 15.01.2021
  ** Промотивната понуда се однесува за домашни корисници и важи за склучен договор во времетраење од 2 години. Попустот важи до истекување на договорот, потоа се враќа редовната цена на пакетот.

  • Скопје – Неотел Продажен Салон: 02/55 11 155
  • Скопје – Анхоч Премиум (комплекс МиДа): 02/3051- 340
  • Скопје – Анхоч Веро Центар: 02/3232-632
  • Скопје – Анхоч Чаир: 02/631-811
  • Скопје – Анхоч ТЦ Рамстор: 02/3119-881
  • Скопје – Анхоч ТЦ Бисер: 02/2451-407
  • Скопје – Анхоч ГТЦ: 02/3215-068
  • Тетово – Неон Системи: 044/ 550 315
  • Битола – Неотел Нет: 047/550 010
  • Куманово – К-Нет: 031/ 550 550
  • Велес – Бит Системи: 043/ 551 919
  • Св. Николе – Нет и Ком: 032/440-336
  • Струмица – Нинекс: 034/327-123
  • Кратово – Дарс Компјутери: 076/977-340
  • Гостивар – ММ Комерц: 075/314-450
  • Струга – Интек: 046/ 552 550; 075/ 287 622
  • Кичево – Адвансед Дигитал Нетворк: 045/ 550 500
  • Охрид – Домино: 046/ 279 495