ИНТЕРНЕТ
ЗА СИТЕ

Земи супер брз оптички интернет за целата фамилија

Супер брз оптички интернет

Сурфање/гледање видеа без пречка

Со брзини до 300 Mbps, бидете безгрижни и поврзете ги сите Ваши уреди истовремено. Сега целото семејство може да ужива без никаква пречка.

Беспрекорно "gaming" искуство

Бидете секогаш чекор пред останатите. Играјте онлајн на најдобрата конекција со најмал пинг.

Сакам најбрзо што може

Со оптички интернет големата брзина е секојдневие. Сменете ги навиките и пуканките и пијалокот земете ги пред да започнете да стримате или симнувате содржина.

Fiber 50

Договор на 2 години
1.090 ДЕН. месечно
 • До 50 Mbps / 50 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

Fiber 100

Договор на 2 години
1.790 ДЕН. месечно
 • До 100 Mbps / 100 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

Fiber 300

Договор на 2 години
2.390 ДЕН. месечно
 • До 300 Mbps / 300 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

Промотивната цена се однесува за првите 12 месеци од договорот. По истекот на 12 месеци, месечната претплата е со редовен износ.

Останати интернет пакети

Net 20

Договор на 2 години
LTE безжичен
790 ДЕН. месечно
 • До 20 Mbps / 2 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

Net 50/10

Договор на 2 години
VDSL
1.090 ДЕН. месечно
 • До 50 Mbps / 10 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер

Промотивната цена се однесува за првите 12 месеци од договорот. По истекот на 12 месеци, месечната претплата е со редовен износ.

Како да нарачаш?

Онлајн преку веб-страницата

Онлајн преку веб-страницата

Нарачај онлајн со пополнување на формата за даден пакет за кој си заинтересиран.

Продажни места

Продажни места

Дознај каде се може да случиш договор за нашите услуги.
Кликни тука

Телефонска нарачка

Телефонска нарачка

Јави се во контакт центарот и телефонски склучи договор. Ние ќе се погрижиме за доставата на документите!
02/ 55 11 155

Провери дали има оптика до твојот дом!

  * Промоцијата важи само за договори склучени со времетраење на 24 месеци. По истекот на првите 12 месеци од склучување на договорот, месечната претплата е по редовната цена согласно ценовникот на НЕОТЕЛ. Промоцијата важи до 15-ти јули 2020.

  • Скопје – Неотел Продажен Салон: 02/55 11 155
  • Скопје – Анхоч Премиум (комплекс МиДа): 02/3051- 340
  • Скопје – Анхоч Веро Центар: 02/3232-632
  • Скопје – Анхоч Чаир: 02/631-811
  • Скопје – Анхоч ТЦ Рамстор: 02/3119-881
  • Скопје – Анхоч ТЦ Бисер: 02/2451-407
  • Скопје – Анхоч ГТЦ: 02/3215-068
  • Тетово – Неон Системи: 044/ 550 315
  • Битола – Неотел Нет: 047/550 010
  • Куманово – К-Нет: 031/ 550 550
  • Велес – Бит Системи: 043/ 551 919
  • Св. Николе – Нет и Ком: 032/440-336
  • Струмица – Нинекс: 034/327-123
  • Кратово – Дарс Компјутери: 076/977-340
  • Гостивар – ММ Комерц: 075/314-450
  • Струга – Интек: 046/ 552 550; 075/ 287 622
  • Кичево – Адвансед Дигитал Нетворк: 045/ 550 500
  • Охрид – Домино: 046/ 279 495