MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Kontakt

TOLKUSPORT_ALB
Sportovi Levo
Sportovi Desno

neoTrio 20

Kontratë 2 vjeçare
1.290ден. muaj
 • Deri në 93 TV kanale (49 HD)
 • ArenaSport 1, 2, 3, 4, 5 të përfshirë
 • SportKlub të përfshirë
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Deri Në 20 Mbps / 2 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

neoTrio 30

Kontratë 2 vjeçare
1.290ден. muaj
 • Deri në 104 TV kanale (49 HD)
 • ArenaSport 1, 2, 3, 4, 5 të përfshirë
 • Tring Total & SportKlub të përfshirë
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Deri Në 30 Mbps / 3 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

neoTrio 50

Kontratë 2 vjeçare
1.490ден. në muaj
 • Deri në 112 TV kanale (64 HD)
 • Arena Sport 1, 2, 3, 4, 5,
  Arena Premium 1, 2, 3
  të përfshirë
 • Sport Klub & Eurosport të përfshirë
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Deri në 50 Mbps / 50 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

neoTrio 100

Kontratë 2 vjeçare
1.990ден. në muaj
 • Deri në 112 TV kanale (64 HD)
 • Arena Sport 1, 2, 3, 4, 5,
  Arena Premium 1, 2, 3
  të përfshirë
 • Sport Klub & Eurosport të përfshirë
 • neoTV në 2 smart pajisje
 • Android™ TV pajisje
 • Deri në 100 Mbps / 100 Mbps
 • Internet i pakufizuar
 • WiFi ruter i përfshirë

Kontrollo a ka optikë në shtëpinë tuaj!

  Tolku_Brz_Ipsis_ALB

  Ju duhet vetëm internet super i shpejtë me pagesë të reduktuar?

  Si të bësh porosi? ​

  Online prej webfaqes

  Online prej webfaqes

  Porositni menjëherë duke plotësuar formularin për pakon për të ciliën jeni interesuar.

  Pika të shitjes

  Pika të shitjes

  Zbulo ku mund të lidhësh kontratë për shërbimet tona.
  Kliko këtu

  Porosi përmes telefonit

  Porosi përmes telefonit

  Paraqitu në kontakt qendrën dhe lidh kontratë përmes telefonit. Ne do të kujdesemi për dërgimin e dokumenteve
  02/ 55 11 155
  small_c_popup.png

  Оставете ни ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме во најкраток можен рок.