Почуствувај ја брзината

ИНТЕРНЕТ ПАКЕТИ

1.090 ден./мес.*

Fiber 50

neoNet Fiber
До 50 Mbps / 50 Mbps
5000GB вклучен интернет

Повеќе

1.790 ден./мес.*

Fiber 100

neoNet Fiber
До 100 Mbps / 100 Mbps
5000GB вклучен интернет

Повеќе

ИНТЕРНЕТ+ТВ ПАКЕТИ

1.490 ден./мес.*

Еднократен надомест: 0 ден.

neoTrio 50

neoTV
До 100 ТВ канали
neoTV на 2 смарт уреди
Android ТВ уред
neoNet Fiber
До 50 Mbps / 50 Mbps
5000 GBвклучен интернет

Повеќе

1.990 ден./мес.*

Еднократен надомест: 0 ден.

neoTrio 100

neoTV
До 100 ТВ канали
neoTV на 2 смарт уреди
Android ТВ уред
neoNet Fiber
До 100 Mbps / 100 Mbps
5000GB вклучен интернет

Повеќе

Провери дали има оптика до твојот дом


Понудата трае до 10.06.2019 за сите нови корисници кои ќе склучат договор на еден од четирите пакети на 2 години.
Зголемената брзина важи за првата година од договорот.