ДО ПОПУСТ НА
ИНТЕРНЕТ ПАКЕТИТЕ

Земи залет и влези во новата година со супер брз оптички интернет

Оптички интернет

Fiber 50

Оптички интернет
ДЕН.1090
872 ДЕН. месечно
 • До 50 Mbps / 50 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
20% ПОПУСТ

Fiber 100

Оптички
ДЕН.1790
1.253 ДЕН. месечно
 • До 100 Mbps / 100 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
30% ПОПУСТ

Fiber 300

Оптички
ДЕН.2390
1.434 ДЕН. месечно
 • До 300 Mbps / 300 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
40% ПОПУСТ

Останати интернет пакети

Net 20

LTE безжичен
ДЕН.790
632 ДЕН. месечно
 • До 20 Mbps / 2 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

Net 50

ВДСЛ
ДЕН.1090
872 ДЕН. месечно
 • До 50 Mbps / 10 Mbps
 • Неограничен интернет
 • Вклучен WiFi рутер
ПРОМО

Како да нарачаш?

Продажни места

Продажни места

Дознај каде се може да случиш договор за нашите услуги.
Кликни тука

Телефонска нарачка

Телефонска нарачка

Јави се во контакт центарот и телефонски склучи договор. Ние ќе се погрижиме за доставата на документите!
02/ 55 11 155

Провери дали има оптика до твојот дом!

* Промотивната понуда трае до 15.01.2020 година
** Промотивната понуда ќе важи за сите горенаведени пакети, со склучен договор во времетраење од 2 години. Попустот важи до истекувањето на договорот, потоа се враќа редовната цена на пакетот.

 • Скопје – Неотел Продажен Салон: 02/55 11 155
 • Скопје – Анхоч ТЦ Буњаковец: 02/3217-528
 • Скопје – Анхоч Веро Центар: 02/3232-632
 • Скопје – Анхоч ТЦ Рамстор: 02/3119-881
 • Скопје – Анхоч ТЦ Бисер: 02/2451-407
 • Скопје – Анхоч ГТЦ: 02/3215-068
 • Тетово – Неон Системи: 044/ 550 315
 • Битола – Неотел Нет: 047/550 010
 • Куманово – К-Нет: 031/ 550 550
 • Велес – Бит Системи: 043/ 551 919
 • Св. Николе – Нет и Ком: 032/440-336
 • Струмица – Нинекс: 034/327-123
 • Кратово – Дарс Компјутери: 076/977-340
 • Гостивар – ММ Комерц: 075/314-450
 • Струга – Интек: 046/ 552 550; 075/ 287 622
 • Кичево – Адвансед Дигитал Нетворк: 045/ 550 500
 • Охрид – Домино: 046/ 279 495