Известување за промена на ТВ канали

Почитувани,

Поради нерегулирани права за емитување на територија на Р. Македонија од страна на овластениот дистрибутер, телевизиските канали “Tring International“ и “Click TV“ нема да бидат достапни од 01.07.2019.

Во меѓувреме, во пакетите Тринг, се додадени два нови канали, “Syri TV“ и “Tring Kids“, како и каналот “NOVA S“ во основиот пакет.

Ви благодариме за разбирањето.

Известување за промена на ТВ канали

Известување за промена на ТВ канали

Известување за промена на ТВ канали

Дознајте повеќе на (02) 55 11 155 или оставете го вашиот број
за ние да ве контактираме