MK  |  SQ   ☎ 02/55 11 155   Контакт 

Search
HBO

Активирајте го дополнително HBO пакетот на ReplayTV и уживајте во вашите омилени серии, блокбастери и филмови!

Електронска сметка
АКТИВИРАЈ ЕЛЕКТРОНСКА СМЕТКА
Добиј ја директно во твоето електронско сандаче
Slajder (1) - copy - copy
ПОЧУСТВУВАЈ ЈА БРЗИНАТА
Одбери пакет идеален за твоите потреби
Slajder (1) - copy
ReplayTV
Современ концепт на интерактивна телевизија
previous arrow
next arrow

ИНТЕРАКТИВНА ТЕЛЕВИЗИЈА

Навикни се на погодностите од модерното гледање ТВ. Гледај што сакаш и кога сакаш.

НАЈМНОГУ СПОРТ НА ReplayTV

Гледај ги сите најпопуларни спортски натпревари кога сакаш во кристална HD слика.

БРЗИНА ДО 300 Mbps

Неверојатно стабилен и супербрз оптички интернет

НАЈМАЛ ПИНГ

Убедливо најмал пинг на пазарот кој ќе ви овозможи беспрекорно геминг искуство

НАЈМНОГУ СПОРТ ВО КРИСТАЛНА HD СЛИКА

Сега достапно и за тебе!

Активирај го дополнително HBO пакетот на ReplayTV и уживај во твоите омилени серии, блокбастери и филмови!

Активирај веднаш!

Современ концепт на интерактивна телевизија

Уживај во сите погодности од интерактивната телевизија. Паузирај, снимај и премотувај програма во живо кога сакаш и од кој уред сакаш.

Ми треба брзо! најбрзо! супер брзо!

Со оптички интернет брзината е секојдневие. Сменете ги навиките и пуканките и пијалокот земете ги пред да започнете да стримате или симнувате содржина.

Видео содржина

1GB видео = 20 сек.

Слики/документи

500 MB слики/док. = 13 сек.

* пресметано со максимален проток на пакет Fiber 300

Инстант интернет кога ќе посакате

Приклучете го безжичниот рутер во струја и веднаш почнете да користите интернет. Сакате на друга локација? Само префлете го уредот и продолжете да користите.

15-16-20-83-1-01_new.png

ИЗВЕСТУВАЊА

По испраќањето на барањето ТВ-пакетот ќе биде активиран во рок од најмногу 24 часа.

    (се наоѓа во полето со кориснички податоци на фактурата)

    Со испраќањето на оваа порака барам да се активира HBO пакетот.